Appartementen in Beijing

Ontdek onze verschillende soorten appartementen in Beijing en geniet van volledige vrijheid en een gemakkelijke route naar LTL Mandarin School Beijing. Je zal je appartement in een flatgebouw delen met lokale Chinese studenten. Dit is een ideale budget optie voor studenten die Chinees willen leren in China en tegelijkertijd wat extra geld over willen houden voor andere activiteiten.

Je wooncomplex zal een aantal restaurants, een sportschool en een zwembad bevatten. Er zal ook een supermarkt vlakbij zijn om snel en gemakkelijk wat aankopen te kunnen doen. Het is geen probleem als je je accommodatie langer wil boeken dan je cursus. Laat het ons weten en we zullen het voor je regelen.

 • Voordelige optie op een handige locatie
 • Budget, Standaard en Studio appartementen
 • Sportschool, supermarkten en restaurants
 • Lokale Chinese huisgenoten
 • Kies een kleine of grote kamer
 • Beijing is een veilige stad om te wonen
 • Geniet van je vrijheid terwijl je Chinees leert
 • Comfortabel en gemakkelijk

  Comfortabel en gemakkelijk

  Voorzieningen – Gemakkelijk bereikbaar vanuit je gedeelde appartement
  Reizen – Vlakbij de metro om naar school te gaan
  Onafhankelijkheid – Ga en sta waar je wilt
  Registratie – De huisbaas helpt je met de politieregistratie

 • Betaalbare appartementen

  Betaalbare appartementen

  Voordelig – Veel waar voor je geld
  WiFi – Bij de prijs inbegrepen
  Rekeningen – Inclusief (zie hieronder voor airconditioning)
  Gemeubileerd – Bureau, TV en beddengoed zijn voor je geregeld

 • Gemeenschapsgevoel

  Gemeenschapsgevoel

  Chinese vrienden – Word vrienden met je huisgenoten
  Veiligheid – We controleren alle appartementen
  Buurt – Iedereen is vriendelijk, je zal je thuis voelen

 • Flexibel met LTL

  Flexibel met LTL

  Budget of Standaard – Voor elke portemonnee iets passends Klein of groot – Kies zelf de grootte van je kamer
  Arriveer wanneer het jou uitkomt – Overdag is makkelijker, maar 24/7 is mogelijk

LTL Appartementen in Beijing

We bieden vijf verschillende soorten appartementen in Beijing. Hieronder zie je een overzicht van de types appartementen die we hebben en de voorzieningen die er aanwezig zijn:

Type Appartement Budget Kleine Kamer Budget Grote Kamer Standaard Kleine Kamer Standaard Grote Kamer Studio Appartement
Woonkamer N/A
Keuken
Privé Badkamer
Gedeelde Badkamer
Privé Appartement

Budget en Standaard Gedeeld Appartement

Onze gedeelde appartementen zijn verdeeld in twee types – Budget en Standaard Gedeelde Appartementen. De appartementen zijn bijna hetzelfde, met de uitzondering dat de Budget Gedeelde Appartementen geen keuken of woonkamer hebben. Dit zijn goede opties als je een beperkt budget hebt.

De Budget Gedeelde Appartementen liggen vlakbij de universiteit (vier haltes van LTL). De Standaard Gedeelde Appartementen zijn verspreid over Beijing, maar altijd goed te bereiken vanuit de school met de Beijing Metro.

Onze gedeelde appartementen zijn een eenvoudige lokale appartementen, dus verwacht geen 4-5 sterren accommodatie.

Kleine Slaapkamer

Hoewel dit de kleinere slaapkamer is, is deze nog steeds 15 vierkante meter groot. Er is een bed, beddengoed, TV, bureau en gedeelde badkamer aanwezig. Je zal je badkamer delen met lokale Chinese studenten. Het is goed om te weten dat de hygiëne standaarden overal ter wereld anders zijn. Wat jij en de Chinese studenten hygiënisch vinden kan verschillen, dus houd daar rekening mee bij het kiezen voor een gedeeld appartement.

Grote Slaapkamer

Onze grote slaapkamers zijn 25 vierkante meter. Je zal zien dat deze kamers erg ruim zijn en je hebt bovendien ook je eigen badkamer. De grote slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoons bed en er worden geen extra kosten in rekening gebracht als er iemand bij je blijft slapen.

Als je het geluk hebt om op één van de hogere verdiepingen geplaatst te worden, heb je een fantastisch uitzicht over Beijing. We raden deze optie aan als je iets meer privacy en onafhankelijkheid wil.

Als je vragen hebt over de kleine of grote gedeelde appartementen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Meer informatie

 • Al onze Budget Gedeelde Appartementen zitten in hetzelfde complex
 • Volledige toegang tot sportschool en zwembad
 • Voornamelijk gedeeld met studenten van de China Media and Communication University
 • Vier metrohaltes verwijderd van onze Chinese taalschool in China (Media and Communication University Station naar Dawanglu Station)

Airconditioning – Over het algemeen is airconditioning alleen nodig in juli en augustus, wanneer het het warmste is. Houd er echter rekening mee dat airconditioning veel stroom verbruikt en er daarom extra kosten aan verbonden zijn. Airconditioning draait hier op kolenenergie en we weten allemaal wat dat met onze planeet doet.

De prijs zal afhangen van de huidige energietarieven. Een ruwe schatting is 400 CNY per maand voor de kleine slaapkamer en 500 CNY per maand voor de grote slaapkamer. Deze extra kosten betaal je rechtstreeks, in contanten, aan de huisbaas van het complex.

LET OP – Dit is geen 5-sterren accommodatie. Als je iets luxer wil verblijven raden we je aan om te kijken naar onze Beijing Gastgezinnen.

Je zal je appartement delen met Chinese studenten en de hygiëne standaarden zijn wellicht niet hetzelfde als je vanuit huis gewend bent.

Studio Appartementen

Met onze Studio Appartementen in Beijing ben je verzekerd van volledige privacy wanneer je thuis bent. Alle appartementen zijn zeer veilig, en voordat we ze selecteren controleren we of het appartement zelf en de buurt waarin het gelegen is veilig zijn. De receptie en beveiliging zijn dag en nacht aanwezig. Bovendien is Beijing één van de veiligste steden om in te wonen.

Restaurants, winkels en supermarkten zijn allemaal makkelijk te bereiken, aangezien ze in de buurt van de LTL Beijing school zijn gelegen. Zo ben je nooit ver verwijderd van je dagelijkse benodigdheden. Alle rekeningen voor het Studio Appartement, zoals verwarming, elektriciteit en water zijn bij de hieronder genoemde prijzen inbegrepen. Onze Studio Appartementen zijn ingericht voor één tot twee personen. Je kan contact met ons opnemen over je opties en wat je wil boeken.

Denk er bij het boeken aan dat het appartement geen 5-sterren hotel is. Hoewel je in comfort zal leven, moet je er rekening mee houden dat Chinese appartementen kunnen verschillen in layout en kwaliteit met wat je gewend bent. We brengen je met alle liefde in contact met studenten die eerder in onze Studio Appartementen hebben verbleven. Ook kunnen we je extra foto’s aanleveren als je dat wilt. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je ook van appartement wisselen.

LET OP – Je kan onze Studio Appartementen alléén boeken als je een cursus Chinees in China hebt geboekt bij LTL.

Appartementen in Beijing – Prijzen 

Duur Budget Kleine Kamer Budget Grote Kamer Standaard Kleine Kamer Standaard Grote Kamer Studio Appartement
1 week 1,217 2,145 1,855 2,377 3,455
2 weken 2,364 4,164 3,602 4,615 6,708
3 weken 3,442 6,065 5,245 6,720 9,769
4 weken 4,456 7,851 6,790 8,699 12,646
5 weken 5,408 9,528 8,240 10,558 15,347
6 weken 6,300 11,100 9,600 12,300 17,880
7 weken 7,350 12,950 11,200 14,350 20,860
8 weken 8,400 14,800 12,800 16,400 23,840
9 weken 9,450 16,650 14,400 18,450 26,820
10 weken 10,500 18,500 16,000 20,500 29,800
11 weken 11,550 20,350 17,600 22,550 32,780
12 weken 12,600 22,220 19,200 24,600 35,760
13-52 weken 1,050/wk 1,850/wk 1,600 2,050 2,980
extra nacht 203/nacht 357/nacht 309/nacht 396/nacht 576/nacht

De duur van je verblijf bepaal je helemaal zelf. De tabel toont de kosten van een week tot een jaar. Alle prijzen in de tabel zijn in Chinese Yuan (CNY).

Inclusief:

 • Bed
 • Beddengoed
 • Bureau
 • TV
 • Rekeningen (behalve airconditioning)
 • Politieregistratie
 • Ondersteuning van de huisbaas

Veelgestelde Vragen

Heb ik toegang tot wasfaciliteiten?

Ja, elk gedeeld appartement is voorzien van een wasmachine zodat je je kleding kan wassen.

Is er iets wat ik moet meenemen?

Nee, alles is aanwezig in het gedeelde appartement. Je hoeft dus alleen jezelf en je privébezittingen mee te nemen.

Zal ik het echte Chinese leven kunnen ervaren?

Dit verschilt heel erg per persoon. Als je wil, heb je een ideale kans om lokale Chinese vrienden te maken die helemaal geen Engels spreken. Als je een goede band met ze opbouwt, kan je samen uit eten gaan of sporten. Dit zal je Chinees een flinke boost geven. Het kan echter wel lastig zijn, omdat de Chinese studenten over het algemeen wat verlegen of gereserveerd zijn.

Als je je helemaal wilt onderdompelen in de Chinese taal en cultuur, dan raden we je aan om te verblijven bij een Chinees gastgezin in Beijing of om te kiezen voor onze Intensieve Cursus Chinees in Chengde. Er is altijd een kans om Chinees te leren in China als je elke mogelijkheid aangrijpt die er is.

Spreekt de huisbaas Engels?

Nee, zoals de meeste mensen in China (behalve in de grootste expat gebieden) spreekt ze geen Engels. Ze is echter wel ervaren in het omgaan met buitenlandse studenten en de meesten hiervan spreken weinig tot geen Mandarijn. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over de taalbarrière. Het kan wel nuttig zijn om wat vertaal apps op je telefoon te zetten. Pleco is bijvoorbeeld een hele handige Chinees woordenboek app die je helpt met het leren van Mandarijn en het doorbreken van taalbarrières.

Is er een voorkeurstijd voor mijn aankomst?

Ja, de voorkeurstijd is tussen 11.00 uur en 18.00 uur op zondag. Hiermee heb je de soepelste overgang. Nadat je geland bent, kan het zo’n twee uur duren om je appartement te bereiken. Arriveren buiten deze tijden maakt het lastiger voor je huisbaas, maar ook voor jezelf. Dat gezegd hebbende, kan je arriveren wanneer je wilt. Als je vragen hebt over vluchttijden, kan je contact met ons opnemen.

Hebben jullie een fotogalerij van de appartementen?

Ja, je kan deze vinden via onze Accommodatie in Beijing fotogalerij.

Hoe kom ik op de eerste dag naar school?

Je zal alleen of met andere LTL studenten reizen. Als je wat onzeker bent over de route, zorg dan dat je wat extra tijd ervoor neemt. Je zal wennen aan het reizen met de metro. Vergeet niet dat Google Maps niet werkt in China omdat je een VPN verbinding nodig hebt. Wat dat betreft is het handig om je VPN geïnstalleerd te hebben voordat je naar China komt, omdat het lastiger is om het vanuit hier te regelen. Express VPN en Astrill zijn de twee die we aanbevelen en die hier over het algemeen goed werken.

Is er een schoonmaker?

Ja, maar alleen voor de gemeenschappelijke ruimtes. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw kamer. Als je je zorgen maakt over de hygiëne, dan kan het de moeite waard zijn om een grote slaapkamer of een gastgezin in Beijing te boeken. Dit heeft voornamelijk betrekking op de gezamenlijke badkamer.

Andere opties

 • Engelse Les Gastgezin

  Beijing

  Dit is een goede budget optie waarmee je nog steeds kan wonen bij een Chinees gezin en onderdeel van de familie kan worden. Geef Engelse lessen en bespaar 50% van de kosten van een standaard gastgezin.

  Meer informatie

 • Gastgezin

  Beijing

  Met onze gastgezin optie kan je de vaardigheden die je tijdens je Chinese lessen leert in de praktijk toepassen. Dit is een goede manier om je Mandarijn te verbeteren terwijl je onderdeel wordt van een Chinese familie.

  Meer informatie