Geef Engelse Les in China

Leer Mandarijn en geef tegelijkertijd Engelse les met ons Shanghai Engelse Les Gastgezin programma. Dit programma is speciaal ontworpen zodat je kan ervaren hoe het is om bij een Chinees gezin te wonen, tegen flink lagere kosten. Je geeft zes uur per week Engelse les aan een gezinslid en ontvangt in ruil hiervoor 50% korting op de kosten van het verblijf bij je gastgezin.

Op deze manier kan je alle voordelen ervaren van het wonen bij en Chinees gastgezin, zoals overheerlijke huisgemaakte maaltijden en de kans om dagelijks Chinees te oefenen met je gastgezin. Alle rekeningen en WiFi zijn bij de prijs inbegrepen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het geven van Engelse les. We vragen enkel dat je Engels je moedertaal is, of dat je het vloeiend spreekt.

 • 50% korting op de gastgezin prijs
 • Woon bij een Chinees gezin
 • Geef zes uur per week Engelse les
 • Inclusief eigen slaapkamer
 • Inclusief WiFi en rekeningen
 • Westerse badkamerfaciliteiten
 • Verbeter snel je Mandarijn
 • Word onderdeel van de familie

  Word onderdeel van de familie

  Chinese Cultuur – Ervaar het elke dag met je gastgezin
  Keuken – Chinees eten is heerlijk. Geniet ervan
  Studeer Chinees – Je gastgezin is een goede bron van kennis
  Geef Engelse les – Geef zes uur per week les aan een gezinslid

 • LTL School ondersteuning

  LTL School ondersteuning

  24/7 – Laat het ons weten als je een probleem hebt
  Jarenlange kennis – We kennen China, we zijn de experts
  Van begin tot eind – We begeleiden je vanaf het vliegveld
  80% – De meest populaire keuze onder onze studenten

 • Grote besparking

  Grote besparking

  50% goedkoper – Dan een standaard gastgezin in Shanghai
  Ervaring – Dezelfde voordelen als een normaal gastgezin
  Locatie – Meestal 20 minuten van school, maximaal 45 minuten
  Top faciliteiten – De appartementen zijn voorzien van alle gemakken

 • Geef Engelse les en doe ervaring op

  Geef Engelse les en doe ervaring op

  Zes uur per week – Aan één familielid
  Bouw relaties op – Deel alles over de Westerse cultuur en wissel verhalen uit
  Werk en studeer in het buitenland – Geef Engelse les en leer Chinees
  Dagtrips – Doe meer kennis op tijdens uitjes met je gastgezin

Kom net als deze mensen ook naar LTL Shanghai

Geef Engelse Les in Shanghai

Doe werkervaring in het buitenland op in China met ons Engelse Les Gastgezin programma in Shanghai. Dit is een speciale kans, waarbij je les geeft aan één lid van je gastgezin.

In ruil hiervoor krijg je een comfortabele accommodatie, dagelijks huisgemaakte maaltijden en de gastvrijheid van je nieuwe Chinese gastgezin, die je met open armen zullen ontvangen.

Wanneer je gearriveerd bent bij je gastgezin, zal je je lesrooster ontvangen. Deze bestaat uit zes uur Engelse les geven per week.

Natuurlijk zullen deze lessen niet overlappen met je Chinese lessen bij LTL Shanghai. De Engelse lessen zullen ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Je hebt geen onderwijskwalificaties nodig; we vragen alleen dat je Engels je moedertaal is of dat je het vloeiend spreekt.

Studeer Chinees in Shanghai

Geniet van de beste Chinese lessen bij LTL Mandarin School. Neem deel aan onze groepslessen Mandarijn of volg je eigen privélessen Mandarijn, welke we op jouw specifieke doelen afstemmen.

Als je ons wil spreken over de verschillende cursussen die we aanbieden, kan je via live chat of per mail contact met ons opnemen.

Je zal de mogelijkheid krijgen om zelfs wanneer je thuis komt nog Chinees te leren. Je gastgezin zal 24/7 Mandarijn spreken, je zal leren over heerlijke Chinese gerechten, de Chinese cultuur en zo veel meer dingen door simpelweg met je familie te praten.

Je Chinees zal snel verbeteren in de tijd die je met het gezin doorbrengt.

De grootste fout die veel studenten maken is om buiten de lessen om terug te vallen op hun moedertaal of het Engels. Dit is een veelvoorkomende en grote fout om te maken en de kansen om je geleerde Chinees toe te passen worden hierdoor beperkt. Bij je gastgezin is dit anders. Kansen zullen zichzelf elke minuut aandienen. Haal er het meeste uit en omarm de Chinese cultuur.

Prijzen Engelse Les Gastgezin (Chinese Yuan)

Duur Prijs in CNY
1 week 1,467
2 weken 2,849
3 weken 4,149
4 weken 5,371
5 weken 6,518
6 weken 7,594
7 weken 8,602
8 weken 9,544
9 weken 10,425
10 weken 11,246
11 weken 12,010
12 weken 12,720
13-52 weken 1,060 / wk
extra nacht 245 / nacht

De prijzen die getoond worden in de tabel zijn allemaal in de Chinese munteenheid (Chinese Yuan).

Je kan één tot 52 weken bij een Engelse Les Gastgezin verblijven.

Bij de prijs inbegrepen zijn ontbijt, diner, WiFi, rekeningen, toegang tot badkamerfaciliteiten, woonkamer en keuken.

Veelgestelde Vragen

Spreekt mijn gastgezin al wat Engels?

Over het algemeen wordt er geen Engels gesproken in China. Maar aangezien je Engelse les geeft aan een gezinslid, zal er waarschijnlijk iemand in het gezin al een beetje Engels spreken. Wanneer je je cursus reserveert sturen we je een registratieformulier waarin we je vragen hoeveel Engels je wilt dat het gezin spreekt. Wanneer we je koppelen aan een gezin, dan houden we hier rekening mee.

Hoe selecteren jullie de gastgezinnen?

Onze gastgezinnen zijn de trots van LTL en iets waar we altijd al erg gepassioneerd over zijn geweest. In de meer dan tien jaar dat we bestaan hebben we veel geleerd over gastgezinnen en hoe we de beste selecteren. Gezinnen worden niet direct na aanmelding geaccepteerd en de gezinnen geven zich ook niet op om snel en makkelijk geld te verdienen. Beide partijen zijn gepassioneerd over het leren van Chinees aan buitenlanders en het delen van de Chinese cultuur. Wanneer we potentiële gastgezinnen op het oog hebben, brengen we genoeg tijd met ze door om elkaar goed te leren kennen.

We hebben over de jaren heen veel hartverwarmende verhalen gehoord van studenten en gezinnen die vrienden voor het leven zijn geworden. CCTV heeft zelfs een TV documentaire gemaakt over één van onze studenten die in een gastgezin verbleef. Als je interesse hebt, moet je deze zeker bekijken.

Kan ik mijn kleren wassen?

Natuurlijk, je zal volledige toegang krijgen tot alle wasfaciliteiten.

Moet ik mijn eigen beddengoed meenemen?

Nee, je hoeft niks mee te nemen. Je gastgezin zal je voorzien van lakens, een deken en kussens.

Moet ik een cadeautje meenemen voor mijn gastgezin?

Dat hoeft niet, maar ze zullen het zeker leuk vinden als je het wel doet. Relaties zijn erg belangrijk in China, dus dit is een goede manier om direct wat punten te scoren.

Kan ik iemand mee naar huis nemen?

Ondanks dat Shanghai veel meer open is dan andere delen van China, kan je niemand mee naar huis nemen. Dit wordt niet geaccepteerd in de Chinese cultuur.

Hoe laat is het etenstijd in China?

Over het algemeen kan je verwachten dat het avondeten tussen 18.30 en 19.30 geserveerd wordt. Je zal elke dag een ander gerecht krijgen, bestaand uit groenten, vlees, rijst en/of noodles. Als je specifieke dieetwensen hebt, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we je bij het juiste gezin kunnen plaatsen.

Andere Opties

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Alexander Krasnov
  Alexander Krasnov , LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?