Overzicht

Wonen in een gedeeld appartement in Chengde is de ideale manier om wat geld te besparen en extra’s privacy te hebben. Aangezien het in Chengde allemaal draait om het van dichtbij ervaren van de Chinese taal en cultuur, zullen al je huisgenoten lokale Chinezen zijn, die enkel Mandarijn spreken.

Je zal in je appartement in Chengde je eigen slaapkamer, een privé of gedeelde badkamer en volledige toegang tot de gezamenlijke keuken, woonkamer en wasmachine hebben.

Chinees leren in China

 • Bespaar geld
 • Moderne appartementen
 • Privacy
 • Chinese huisgenoten
 • Inclusief alle rekeningen & WiFi
 • Bereid je eigen maaltijden
 • De Appartementen

  De Appartementen

  Bespaar geld - de gedeelde appartementen zijn voordelig geprijsd
  Modern - westerse toiletten en alle belangrijke voorzieningen
  All-inclusive - WiFi, verwarming en alle rekeningen zijn bij de prijs inbegrepen
  Ruim - volledige toegang tot de woonkamer, keuken en alle gedeelde ruimtes

 • Zelfstandig

  Zelfstandig

  Je eigen kamer - alle privacy die je wilt in je eigen kamer
  Eten - Bereid je eigen maaltijden
  Vrijheid - Ga en sta waar je wilt
  Gezellig - Ontmoet je huisgenoten en wordt vrienden

Gedeeld Appartement in Chengde

Een gedeeld appartement is een goede budget optie voor accommodatie in deze prachtige stad. Bereid thuis je eigen maaltijden of ga naar een van de goedkope restaurantjes. Je zal uiteraard alleen maar met Chinezen samenwonen, er zijn geen andere buitenlanders, waardoor je niet in de verleiding komt om Engels te spreken. Je ruime kamer is voorzien van een bureau, stoel en garderobekast. De gedeelde ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van je eigen kamer en het netjes houden van de keuken en andere gedeelde ruimtes.

Prijzen

Bij de prijs voor de gedeelde appartementen zijn ook WiFi en alle andere rekeningen inbegrepen. Zoals gebruikelijk, zijn er geen extra kosten of verborgen toeslagen.

Duur % KORTING Prijzen in CNY
2 weken 0% 2,370
3 weken -4% 3,400
4 weken -9% 4,327
8 weken -13% 8,243
12 weken -13% 12,364
13-52 weken -13% 1,030/wk

Veelgestelde Vragen

Kan ik beter een gastgezin of een gedeeld appartement kiezen?

Wij hebben gemerkt dat het beter is om bij een gastgezin te verblijven, zodat je meer opgaat in het lokale leven en je Mandarijn sneller verbetert. Het kost echter wel meer geld en, hoewel je natuurlijk vrij bent om je leven te organiseren hoe je het wilt, ben je wel onderdeel van een familie. Een gedeeld appartement biedt je volledige vrijheid, maar in onze ervaring zit het voornaamste voordeel in de kostenbesparing. Het is natuurlijk aan jou om te beslissen, maar als je het kan betalen dan raden we je aan om te kiezen voor een gastgezin. Als je een klein budget hebt dan is het verblijf in een gedeeld appartement nog steeds een goede manier om de Chinese taal en cultuur te ervaren zonder te veel geld uit te geven.

Zijn deze appartementen anders dan die in Shanghai of Beijing?

Ja, als je onze Intensieve Cursus Chinees volgt, dan kan het zijn dat je in Beijing of Shanghai ook in een gedeeld appartement verblijft. Die ervaring zal echter totaal anders zijn dan in Chengde. In Chengde zal je niet alleen uitsluitend Chinese huisgenoten hebben, maar er zal zelfs geen enkele buitenlander in het gebouw, de straat of de hele wijk wonen. Voornamelijk in Shanghai, maar ook in Beijing, is de omgeving veel meer internationaal.

Kan ik 's nachts iemand mee naar huis brengen?

Hoewel China vandaag de dag een erg open land is, is het afhankelijk van je huisgenoten of het goed is dat je iemand bij je laat slapen. Niet iedereen vind het prettig dat er iemand blijft slapen die ze niet kennen. Als dit belangrijk voor je is, zorg er dan voor dat je het aangeeft op het inschrijfformulier zodat we het juiste appartement met de juiste huisgenoten voor je kunnen uitkiezen.

Wie zullen mijn huisgenoten zijn?

Je zal enkel met lokale Chinezen samenwonen. Wie dit zijn zal afhangen van het appartement, maar meestal zijn het studenten aan de lokale universiteit of jonge stelletjes.

Krijg ik de sleutels?

Ja, natuurlijk krijg je de sleutels en je kan komen en gaan wanneer je wilt.

Hoe kan ik op de eerste dag mijn appartement vinden?

Met het Chengde Overlevingspakket zal een LTL Chengde teamlid je ophalen van het treinstation en je naar je appartement brengen. Het Chengde Overlevingspakket is inbegrepen bij de meeste van onze Tussenjaar Programma’s en al onze Intensieve Cursussen in Chengde en Multi-City Chinese Cursussen.

Kan ik ook een kamer boeken als ik niet bij LTL studeer?

Aangezien we altijd maar één buitenlander per appartement plaatsen is het veel werk om een geschikte kamer voor de juiste verblijfsduur te vinden. We bieden deze service daarom alleen aan onze eigen taalstudenten.

Waar liggen de appartementen?

Alle appartementen liggen centraal in de stad, met winkels en restaurants vlakbij.

Moet ik van tevoren reserveren?

Soms hebben we op korte termijn kamers beschikbaar, dus het is altijd de moeite waard om te informeren of er een plekje vrij is. Maar over het algemeen raden we je aan om zo ver mogelijk van te voren te boeken, aangezien er weinig kamers beschikbaar zijn en ze snel vol raken.

Hoe boek ik?

Vul gewoon het contactformulier in en laat ons weten wat je wilt. Je zal binnen een werkdag een reactie van ons ontvangen.

Meer Informatie

 • Leven in Chengde

  Chengde

  Ontdek een stad die totaal anders is dan Beijing en Shanghai. Een half miljoen inwoners en er wordt geen woord Engels gesproken. Onze studenten die Chinees studeren in Chengde boeken snelle vooruitgang.

  Meer informatie

 • Gastgezin in Chengde

  Chengde

  Geef je Chinese taalkennis een boost en ervaar de Chinese cultuur van dichtbij door te verblijven bij een gastgezin in Chengde. 95% van onze studenten kiezen hiervoor en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom.

  Meer informatie

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Alexander Krasnov
  Alexander Krasnov, LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?