Groepslessen Beijing

Chinees leren in China doe je bij onze centraal gelegen school in Beijing. Met onze groepslessen krijg je de kans om vrienden te worden met je klasgenoten en tegelijkertijd de beste kwaliteit Mandarijn lessen te ontvangen. Onze volledig gecertificeerde docenten zullen je helpen bij het verbeteren van je Chinese spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid.

De Chinese groepslessen worden bewust klein gehouden. We kiezen hiervoor zodat je een goede band kan opbouwen met je docent en je medestudenten, en je sneller Chinees kan leren.

Fulltime - Groepslessen

 • Volledig gecertificeerde en eersteklas docenten
 • Groepen bevatten gemiddeld 3 studenten
 • Maximaal 6 studenten
 • Chinees leren in China
 • Vrienden van over de hele wereld
 • Lezen, schrijven, spreken, luisteren

Onze school is een comfortabele en vriendelijke omgeving om Mandarijn te studeren en je zal je direct thuis voelen bij de beste Chinese taalschool in China.

 • Fulltime groepslessen in Beijing

  Fulltime groepslessen in Beijing

  Kleine groepen – Voor snellere vooruitgang
  Niet meer dan zes studenten – Gemiddelde groepsgrootte minder dan drie
  Vrienden voor het leven – Leer andere studenten kennen
  Gevarieerde lessen – Spreken, luisteren, lezen en schrijven

 • De beste docenten die er zijn

  De beste docenten die er zijn

  Gecertificeerd – We zijn streng, enkel de beste docenten werken bij LTL
  Ervaren – Minstens vijf jaar werkervaring
  Gekwalificeerd – Alle docenten hebben een diploma in het doceren van Chinees
  Gevarieerd – Geen dag is hetzelfde, lessen zijn leuk en uniek

 • Snelle vooruitgang

  Snelle vooruitgang

  Leer snel – Vlotte vooruitgang bij LTL
  Leer efficiënt – Verbeter je dagelijkse Chinese taalgebruik
  Leer met vrienden – Help elkaar tijdens onze lessen
  Leer van de beste – Onze docenten kennen de meest succesvolle methodes

 • Eersteklas service en ondersteuning

  Eersteklas service en ondersteuning

  Gemeenschap – We zijn trots op onze hechte familie
  24/7 – Noodgeval? We staan altijd voor je klaar
  Kennis – We kunnen dagelijks adviseren door vele jaren ervaring

  Studentenbegeleider – Altijd hier om je te helpen met alle verzoeken

Fulltime groepslessen in China

Leer Mandarijn met andere studenten in onze kleine en intieme Chinese cursussen. Je hebt niet meer dan vijf klasgenoten en de lessen duren 55 minuten. De gemiddelde groepsgrootte is minder dan drie. Dit betekent dat je snelle vooruitgang kan maken en vrienden voor het leven kan maken. Bouw een goede band op met je Chinese docenten en geniet van onze gevarieerde lessen. Onze school in Beijing is gesitueerd in het CBD van de stad. Als je het “echte China” wil ontdekken, dan is onze intensieve cursus in Chengde misschien wel waar je naar opzoek bent.

Onze docenten maken LTL geweldig en zij zijn de reden dat onze Chinese lessen zo populair zijn bij studenten die Chinees willen leren in China. Hun Mandarijn lessen zijn gevarieerd, uniek en leuk om mee te maken. Ze zijn ervaren en weten hoe ze je kunnen helpen bij het snel bereiken van je doelen. De lessen zijn verdeeld in 70% luisteren en spreken, en 30% lezen en schrijven zodat je elke dag iets anders leert. Onze onderwijsdirecteur zorgt ervoor dat je in de juiste les wordt geplaatst, met de juiste docent.

Als je al wat Mandarijn kan, dan kan je elke maandag van het jaar starten. Als je een volledige beginner bent, dan kan je op één van onderstaande maandagen starten.

Startdata Chinese Cursussen 2019

 • 14 januari 2019
 • 11 februari 2019
 • 04 maart 2019
 • 25 maart 2019
 • 15 april 2019
 • 06 mei 2019
 • 27 mei 2019
 • 17 juni 2019
 • 01 juli 2019
 • 15 juli 2019
 • 29 juli 2019
 • 12 augustus 2019
 • 26 augustus 2019
 • 16 september 2019
 • 08 oktober 2019
 • 28 oktober 2019
 • 18 november 2019
 • 09 december 2019
 • 30 december 2019

Prijzen

Duur % KORTING Standaard
(20u groep)
Intensief
(20u groep + 10u privé)
1 week 0% 2,296 4,658
2 weken -2% 4,480 9,089
4 weken -7% 8,529 17,301
8 weken -16% 15,453 31,348
12 weken -24% 21,000 42,600
13-52 weken -24% 1,750/wk 3,550/wk

De prijzen zijn weergegeven in CNY. Alle studieboeken en lesmaterialen zijn bij deze prijzen inbegrepen. Hoe langer je Chinese lessen afneemt bij LTL, des te groter je korting zal zijn. Je krijgt tot 30% korting als je voor 12 weken of meer reserveert. Bezoek onze Kortingen en Toeslagen pagina voor meer informatie.

Overige nuttige informatie

Persoonlijk Assessment

Ons persoonlijke assessment is iets wat we doen voordat je Chinees komt leren in China. Dit is een manier voor ons om het niveau van je Chinees te weten te komen, wat essentieel is voor onze onderwijsdirecteur om je in de juiste klas te plaatsen. We zijn er trots op dat we onze studenten in de best mogelijke klas plaatsen om hun vooruitgang te stimuleren. Je zal ons spreken via WhatsApp, Skype of een telefoongesprek, maar het assessment is geen toets.

Het assessment bestaat uit een kort gesprek met onze onderwijsdirecteur en een aantal basisvragen. Wij doen de rest.

Locatie

Onze taalschool is gevestigd middenin het Central Business District. Er zijn een flink aantal restaurants en winkels in de buurt voor als je buiten de school wilt lunchen of wil winkelen. Er zit ook een sportschool in ons gebouw en we hebben een dakterras waar onze studenten kunnen eten, relaxen en studeren in de zomer.

De dichtstbijzijnde metrohalte is Da Wang Lu voor de lijnen 1 en 14. De school is ongeveer 5-10 minuten lopen van Exit D van het Da Wang Lu Metrostation.

Geen Extra Kosten

We willen het absoluut duidelijk maken dat er geen andere kosten zijn behalve het lesgeld. Geen inschrijfkosten, geen kosten voor het zoeken van de accommodatie, geen kosten voor het lesmateriaal. De prijzen die hierboven staan dekken je volledige cursus. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van accommodatie, kunnen we je ook helpen. Lees hier meer over onze Accommodatie in Beijing.

Wat onze studenten zeggen

Frederic Claerhout Testimony for LTL
Frederic Claerhout
België
★ ★ ★ ★ ★

"Onze leraar zorgde ook dat er genoeg ruimte was voor persoonlijke accenten en vragen. In het algemeen moedigde ze ons echt aan om te spreken, lezen en schrijven. Concluderend zou ik zeggen dat ik echter vooruitgang heb gemaakt. Veel sneller dan ik in België gedaan zou hebben."

Lees meer

Anna and Cristina Testimony for LTL
Anna and Cristina
Italië
★ ★ ★ ★ ★

"De lessen en de organisatie en hoe de dingen uitgelegd werden pasten goed bij ons allebei. De docenten herhalen alles vaak en focussen hierbij op de uitspraak, en verbeteren ons wanneer we iets verkeerd zeggen. Wij vinden dit erg fijn. We vonden de lessen bij LTL erg leuk."

Lees meer

Jean - Paul Lacombe Testimony for LTL
Jean - Paul Lacombe
Mexico
★ ★ ★ ★ ★

"11 weken bij LTL zijn voorbij gevlogen en het is een geweldige ervaring geweest die ik aanbeveel. Als je nog twijfelt, waag het er dan gewoon op. Ik besloot me aan te melden voor de groepslessen, met ook wat privélessen, bij LTL Beijing. Mijn Chinese lessen waren erg leuk."

Lees meer

Veelgestelde Vragen

Hoe gekwalificeerd zijn jullie docenten?

Onze docenten zorgen voor het succes van LTL. Al onze docenten hebben een universitair diploma in het Doceren van Chinees als Vreemde Taal. Hiernaast hebben ze ook minstens 5 jaar werkervaring met lesgeven. Je moet tot de besten behoren om bij LTL lest te geven en dit is terug te zien in onze lessen.

Welke lesmaterialen worden gebruikt en hoe zijn de lessen bij LTL opgebouwd?

Elke student heeft andere doelen, maar uiteindelijk is het doel van de groepslessen om zo snel mogelijk Chinees te leren. Je spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid zullen dagelijkst verbeteren. Je kan dit nog verder stimuleren door privélessen toe te voegen.

Waar komen mijn klasgenoten vandaan?

Uit alle hoeken van de wereld. We hebben al meer dan 100 verschillende nationaliteiten gehad bij LTL en dat aantal blijft groeien.

Krijg ik genoeg kans om te praten tijdens een groepsles?

Ja, iedereen krijgt een kans om te spreken. Dit is een van de belangrijkste redenen voor waarom we onze groepen klein houden. Elke student krijgt genoeg mogelijkheden om Mandarijn te spreken in de les.

Andere Cursussen

 • Cursus Mandarijn

  Shanghai

  Heb je nog geen enkele kennis van de Chinese taal? Geen probleem! Volg de cursus Mandarijn voor beginners bij LTL Shanghai. Onze docenten zijn volledig gecertificeerd en weten hoe ze het meeste uit beginners kunnen halen.

  Meer informatie