Volg een van onze Chinese cursussen in Shanghai en geniet van deze prachtige stad met een enorme internationale gemeenschap. Studeer Mandarijn en ontdek wat Shanghai te bieden heeft.

 • Privélessen Chinees

  Shanghai

  Mandarijn leren in China doe je het snelste met privélessen. Met onze volledig gecertificeerde docenten en op maat gemaakte lesplannen, zal je met onze individuele cursussen Chinees zo snel mogelijk vooruitgang boeken.

  Meer informatie

 • Groepslessen Chinees

  Shanghai

  Leer Chinees met onze cursus Mandarijn in China. Onze groepslessen hebben maximaal zes en gemiddeld drie studenten per klas. Onze ervaren en gecertificeerde docenten zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan buitenlandse studenten.

  Meer informatie

 • Semester in China

  Shanghai

  Kies voor je studie in China voor ons semester programma om je Chinees drastisch te verbeteren. Ons intensieve programma omvat vier uur les per dag tijdens een volledig 18-weeks semester.

  Meer informatie

 • Basiscursus Mandarijn

  Shanghai

  Heb je nog geen enkele kennis van de Chinese taal? Geen probleem! Volg de cursus Mandarijn voor beginners bij LTL Shanghai. Onze docenten zijn volledig gecertificeerd en weten hoe ze het meeste uit beginners kunnen halen.

  Meer informatie

 • Accommodatie

  Shanghai

  In Shanghai zijn onze Engelse Les Gastgezinnen de meest populaire optie, gevolgd door de reguliere gastgezinnen. Zo'n 80% van onze studenten kiest ervoor om bij een Chinees gezin te wonen.

  Meer informatie

 • Shanghai Service

  Shanghai

  Uit onze eigen ervaring weten we dat het fijn is als er iemand voor je klaar staat als je net aankomt in China - zeker als je de taal nog niet kent. We hebben een aantal pakketten samengesteld om je te helpen.

  Meer informatie

Chinees Leren in Shanghai met LTL

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Alexander Krasnov
  Alexander Krasnov, LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?