Privélessen Beijing

Chinees studeren in China? Privélessen bij LTL Mandarin School zijn dé manier om je Mandarijnse taalvaardigheid snel te verbeteren. De lessen van ons individuele programma in Beijing worden gegeven door professionele docenten met vele jaren ervaring in het doceren in de Chinese taal. Elke docent zal zijn of haar lessen aanpassen aan jouw specifieke behoeftes, zodat je het maximale kan halen uit jouw tijd bij LTL Mandarin School.

Voordat je naar China komt om Chinees te studeren zullen we een assessment afnemen om te bepalen wat je huidige niveau van Mandarijn is. Hierdoor kunnen we jouw lessen precies voorbereiden hoe jij ze wil zodat je direct vanaf de start van je lessen snelle voortgang kan maken. Het assessment vindt plaats via WhatsApp, Skype of de telefoon.

Chinees studeren in China met LTL Mandarin School

 • De beste docenten en lessen
 • Les aangepast aan je behoeftes
 • Boek snelle vooruitgang
 • Assessment voor je cursus
 • Flexibel lesplan
 • Maak nieuwe vrienden bij LTL
 • Dag en nacht ondersteuning
 • Fulltime Privélessen Chinees

  Fulltime Privélessen Chinees

  Snelle vooruitgang – Privélessen zijn de meest effectieve manier om te studeren
  Uniek – Iedereen is verschillend, dus de lessen ook
  Allesomvattend – Je beslist zelf waar je het meest over wil leren
  Intensief – Snelle verbetering dankzij 20 of 30 uur les per week

 • Cursus Mandarijn die bij jou past

  Cursus Mandarijn die bij jou past

  Afstemming – Laat ons de Chinese cursus samenstellen die jij wil
  Flexibiliteit – Geen vaste structuur. We plannen om jouw agenda heen
  Waar voor je geld – Hoe langer je cursus, des te groter je voordeel
  Een of meer docenten – We passen ons aan aan jouw wensen

 • Elke Student Telt

  Elke Student Telt

  Persoonlijk – Je bent geen nummer, elke persoon telt
  24/7 Ondersteuning – Onze medewerkers staan voor je klaar
  Advies – Hulp nodig voor uitjes en activiteiten? Wij helpen je
  Plezier – Tijdens en na de lessen, met de andere studenten

 • Word Onderdeel van de LTL Familie

  Word Onderdeel van de LTL Familie

  Gemeenschap – Medewerker, student of docent, we maken geen onderscheid
  Lunch Club – We lunchen elke dag samen
  Vrienden – Maak vrienden voor het leven bij LTL
  Social Club – Wekelijkse evenementen voor onze studenten

Fulltime Privélessen Mandarijn

Fulltime privélessen zijn de meest effectieve manier om Chinees te studeren in China. We bieden drie verschillende individuele cursussen aan, om je Chinees in een zo kort mogelijke tijd te verbeteren.

Standaard Individuele Cursus Chinees – 20 uur privélessen Chinees per week. Afhankelijk van je voorkeuren en de beschikbaarheid van onze docenten, kan dit met één of twee docenten zijn. De lessen worden afgestemd op jouw niveau, wat je wil leren en jouw tempo.

Intensieve Individuele Cursus Chinees – 30 uur privélessen Chinees per week. Met zes uur les per dag, van maandag t/m vrijdag, ben je verzekerd van een snelle vooruitgang in het niveau van je Mandarijn.

Combinatie Individuele en Groepscursus Chinees – 30 uur Chinese lessen per week, verdeeld over 20 uur groepslessen en 10 uur privélessen. Per dag krijg je vier uur les in een kleine groep en twee uur individueel.

Welk individuele programma je ook kiest, je zal met open armen ontvangen. Ondanks dat je privélessen volgt zal je nog steeds vrienden maken, socialisen en onderdeel zijn van de LTL gemeenschap. Door alleen te studeren zal je sneller voortgang maken. Je kan de LTL Lunch Club en de naschoolse activiteiten gebruiken om de andere studenten, medewerkers en docenten beter te leren kennen.

Startdata

Je kan elke maandag starten. Neem contact met ons op om te kijken wanneer we een plekje voor je vrij hebben.

Prijzen

Alle cursussen zullen op jouw wensen en behoeftes aangepast worden. Hieronder vind je echter de meest populaire programma’s en hun prijzen. Alle lessen bij LTL duren 55 minuten en niet 50 of 45 minuten, zoals bij andere scholen.

Er zijn absoluut geen verborgen kosten of toeslagen wanneer je Chinees studeert bij LTL Mandarin School in China. Alle getoonde prijzen zijn in Chinese Yuan.

Duur % KORTING Standaard Individueel
(20u privé)
Intensief Individueel
(30u privé)
Groep & Individueel
(20u groep & 10u privé)
1 week 0% 4,724 7,085 4,658
2 weken -4% 9,217 13,825 9,089
3 weken -13% 13,488 20,232 13,300
4 weken -17% 17,545 26,318 17,301
5 weken -19% 21,396 32,095 21,099
6 weken -21% 25,049 37,574 24,701
7 weken -23% 28,511 42,767 28,115
8 weken -24% 31,790 47,685 31,348
9 weken -26% 34,891 52,337 34,407
10 weken -28% 37,823 56,734 37,297
11 weken -30% 40,590 60,885 40,026
12 weken -30% 43,200 64,800 42,600
13-52 weken -30% 3,600/wk 5,400/wk 3,550/wk

Minimale duur: één week
Maximale duur: één jaar
Start: elke maandag
Duur van elke les: 55 minuten
School locatie: Beijing Central Business District

Geen extra kosten of toeslagen

Studieboek en lesmateriaal: inclusief
Assessment and lesplan: gratis
Registratiekosten: geen
Visum uitnodiging: volledig beschikbaar

Verbindingspakket

Ons Beijing verbindingspakket is een uitstekende manier om direct lokale vrienden te maken. We maken je leven makkelijker met onze persoonlijke studentenambassadeur en onze persoonlijke Chinese taaluitwisselingsvriend. Leer hier meer over ons verbindingspakket.

BEIJING EXTRA’S

Beijing Safari

Waar kan je beter Chinees leren dan in de straten van Beijing? Dat is precies waarom we de Beijing Safari hebben ontwikkeld. Leer hoe je je favoriete gerecht besteld in een restaurant, hoe je dat geweldige paar schoenen koop en hoe je je treinkaartje koopt om het Terracottaleger te bezoeken. Er is geen betere manier om Chinees te studeren dan het toe te passen in de straten van Beijing.

Je Mandarijn docent zal de hele tijd bij je blijven. Ze kennen de stad op hun duimpje, weten precies waar naar toe te gaan en zorgen ervoor dat je Mandarijn niveau goed genoeg is.

Een Beijing Safari is opgesplitst in drie delen:

Warming-up – Je Chinese docent zal uitleggen wat het doel is van de komende les. Hierbij leer je de benodigde vocabulaire en zinsbouw.

De Safari – Trek er op uit in de straten van Beijing en pas het Chinees wat je geleerd heb toe. Er zijn twintig verschillende scenario’s om te doorlopen.

Cooling-down – Heb je nog vragen? In de cooling-down zal alles nabesproken worden, inclusief eventuele nieuwe vocabulaire die je onderweg hebt geleerd.

Onze Beijing Safari is een upgrade van de privélessen. Om deze cursus te boeken moet je eerst een programma kiezen met minstens 10 uur privélessen per week. Vervolgens kan je deze uren upgraden naar de Beijing Safari.

Let op – Studenten zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele aankopen die gedaan worden tijdens de Beijing Safari

1 week Beijing Safari – 500 CNY / 2 weken Beijing Safari – 900 CNY
 • Ideaal voor beginners Mandarijn (niveau A1/A2)
 • Alleen beschikbaar in Beijing
 • 10 uur per week van je privélessen zullen worden geupgrade naar de Safari
 • Cursuslengte maximaal twee weken
Ontdek Beijing

Ontdek Beijing en dompel jezelf volledig onder in de Chinese taal, terwijl je Mandarijn leert op sommige van de meest bijzondere historische attracties van China. Met dit buitenprogramma kan je je taalvaardigheid verbeteren en oefenen met de lokale bevolking op locaties als de Tempel van de Aarde, de Guozijian en meer.

Dit programma is net als de Safari een upgrade. Om deze cursus te boeken moet je eerst een programma kiezen met minstens 20 uur privélessen per week. Vervolgens kan je deze uren upgraden.

Let op – Studenten zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele aankopen die gedaan worden tijdens deze cursus

1 week Ontdek Beijing – 1,000 CNY / 2 weken Ontdek Beijing – 1,800 CNY
 • Alleen beschikbaar in Beijing
 • Geschikt voor alle niveaus Mandarijn (A1-C2)
 • 20 uur per week privélessen
 • Cursuslengte maximaal twee weken

Ervaringen van onze studenten in Beijing

Sara Testimony for LTL
Sara
Italië

"De lesmethode maakt echt het verschil. Mijn ervaring hier was perfect. Hartelijk dank aan mijn leraar, ik geloof nu in mezelf om Chinees te spreken en te verstaan."

Lees meer

Kathryn Testimony for LTL
Kathryn
Verenigde Staten

"LTL heeft me geholpen bij het bereiken van mijn doelen. Mijn vocabulaire is flink verbeterd, ik heb meer zelfvertrouwen bij het spreken van Mandarijn en ik kan veel verschillende onderwerpen bespreken. Ik kijk er naar uit om het weer op te pikken."

Lees meer

Ben Eisner Testimony for LTL
Ben Eisner
Verenigde Staten

"Ik koos voor LTL vanwege de grootte en de reviews die ik gelezen had. De lessen in Beijing waren geweldig, niets om over te klagen. Een individuele cursus doen is top aangezien je kan leren waarover je wilt."

Lees meer

Veelgestelde Vragen

Waar vinden de Chinese lessen plaats?

De fulltime lessen vinden plaats in onze Chinese school in het hart van het CBD in Beijing. De dichtstbijzijnde metrohalte is Da Wang Lu, waar lijn 1 en 14 stoppen. In de zomer, als het weer bijzonder goed is, heb je misschien zelfs het geluk om les te krijgen op ons dakterras op de 30e verdieping, met een ongelofelijk mooi uitzicht over Beijing.

Zal ik met privélessen sneller vooruitgang maken dan met groepslessen?

Ja. Met de privélessen bepaal je alles helemaal zelf. Als je sneller wil leren, kan dat. Als je meer wil oefenen met spreken dan met schrijven, kan dat. Met de groepslessen moeten de docenten rekening houden met meerder studenten. Studenten met privélessen maken sneller vooruitgang.

Heb ik één docent?

Soms wel en soms niet, maar we vragen wel van tevoren aan je of je een voorkeur hierin hebt. We zullen ons best doen om met je voorkeur rekening te houden. Dit hangt echter af van je huidige niveau en de beschikbaarheid van de docenten. Het maakt echter voor je vooruitgang niet uit of je 1 of 3 docenten hebt. Alle docenten bespreken de lessen met elkaar zodat je niet twee keer dezelfde onderwerpen zult behandelen. In Chengde kan het lastiger zijn om aan je voorkeur te voldoen, aangezien we daar minder docenten beschikbaar hebben, maar we zullen ons uiterste best doen.

Zes uur per dag lijkt erg veel Chinees. Is dit wel de juiste keus voor mij?

Op het eerste gezicht kan zes uur per dag veel tijd lijken om een nieuwe taal te leren, maar we garanderen je dat het niet zo zal voelen. Onze lessen zijn opgezet om leuk en informatief te zijn. Veel studenten raken ook bevriend met hun docent, wat het leerelement er ook wat uit haalt. Bovendien zal je zien dat je Chinees razendsnel zal verbeteren met 6 uur les per dag.

Groepslessen lijken me leuker. Ik wil, naast Chinees leren, ook mensen leren kennen. Wat adviseren jullie?

Hoewel de studenten die groepslessen volgen hun klasgenoten beter leren kennen, blijven de studenten die privélessen volgen absoluut niet zonder vrienden zitten. De LTL Lunch Club en de sociale evenementen zijn de tijdstippen waarop je elkaar echt leert kennen. De meeste van onze studenten volgen privélessen en maken buiten het klaslokaal hun vrienden. Laat je hier niet door afschrikken. Je voortgang zal sneller zijn wanneer je individueel leert en dit is uiteindelijk waarom je naar LTL komt.

Dat gezegd hebbende, als je een kleiner budget hebt, dan zijn onze groepslessen misschien de perfecte optie voor jou.

Ik wil privélessen. Hoe nu verder?

Spreek met onze studentenadviseur door een live chat te openen op deze pagina of door op de Contact knop bovenaan de pagina te klikken. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij LTL.

Andere Cursussen

 • Chinees Leren in China

  Beijing

  Leer Chinees in China in een kleine groep op het juiste niveau. LTL Mandarin School biedt je de beste Chinese lessen aan met volledig gecertificeerde en ervaren docenten, die bekend staan als de beste in hun vakgebied.

  Meer informatie

 • Mandarijn Leren in China

  Shanghai

  Mandarijn leren in China doe je het snelste met privélessen. Met onze volledig gecertificeerde docenten en op maat gemaakte lesplannen, is het doel van onze individuele cursussen Chinees om je zo snel mogelijk vooruitgang te laten boeken.

  Meer informatie