LTL Reviews op Andere Websites

Reviews van Facebook

Emma
Frankrijk
★ ★ ★ ★ ★

Mijn tijd bij LTL was werkelijk fantastisch. Ik werd vanaf het begin af aan verwelkomd en verzorgd, mijn docenten waren competent en bemoedigend, en ik kreeg de kans om authentieke Chinese cultuur te ervaren.

Lees meer

Susanna
Zweden
★ ★ ★ ★ ★

Geweldige school met geweldige docenten! Ik ben er maar 6 weken geweest, maar in die tijd heb ik meer Chinees geleerd dan in een heel jaar in Zweden. De mensen die er werken zijn de vriendelijkste mensen die je kan vinden, dus je voelt je nooit alleen.

Lees meer

Lisa
Duitsland
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb 3 weken lang dagelijks 4 uur groepslessen gevolgd bij LTL. Daarvoor had ik al 2 semesters taalles gehad op mijn universiteit in Duitsland. De lessen waren erg goed en mijn twee docenten waren erg gemotiveerd.

Lees meer

Daniel
-
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb meer Mandarijn kunnen leren in vier weken dan in zes maanden thuis. Ik vond mijn docenten en mijn gastgezin echt geweldig. LTL is een zeer professionele en goed lopende organisatie. Ik kom zeker terug :)

Lees meer

Phuntso
Bhutan
★ ★ ★ ★ ★

Als je Chinees wil leren dan is LTL Mandarin School in Beijing de beste plek. Tijdens mijn verblijf in Beijing heb ik een geweldige tijd gehad, de docenten en alle medewerkers zijn erg professioneel en je kan je Chinees echt verbeteren hier.

Lees meer

Florian
Duitsland
★ ★ ★ ★ ★

De school is zo fascinerend goed georganiseerd. De a-z service is niet alleen soepel en comfortabel, maar tegelijkertijd ook vriendelijk en zeer geschikt. De kwaliteit van het onderwijs is onverslaanbaar. De lessen zijn rijk en ongelofelijk goed gestructureerd.

Lees meer

Reviews van TripAdvisor

Calenuial
-
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb 2 weken Mandarijn geleerd bij LTL. In totaal had ik 6 uur les per dag: 4 uur groepsles en 2 uur privéles. In mijn groepsles zaten maar twee mensen, wat betekende dat ik eigenlijk 6 uur per dag kon oefenen met praten.

Lees meer

Giovanni
Italië
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een cursus van drie weken gevolgd bij LTL in Beijing en ik beveel het van harte aan. De klassen zijn behoorlijk klein (4-5 studenten) en de docenten zijn erg aardig. De studenten kunnen kiezen voor privélessen of HSK voorbereidingscursussen.

Lees meer

Adrian
Duitsland
★ ★ ★ ★ ★

Ik beveel deze taalschool graag aan. Deze school biedt groepslessen & privélessen, activiteiten zoals uitjes naar de Chinese Muur of sightseeing in Beijing. De medewerkers en studenten zijn zo aardig en vriendelijk. Ik voel me er heel prettig.

Lees meer

Jessica
Engeland
★ ★ ★ ★ ★

De school is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheden. Het is een kleurrijke, sociale ruimte die exact de juiste atmosfeer biedt om iedereen het beste uit zijn studie te laten halen. Ik voelde me er heel erg thuis. Ga er vooral heen om het zelf te ontdekken!

Lees meer

Bob
-
★ ★ ★ ★ ★

Ik arriveerde in Beijing zonder enige voorkennis van de taal en worstelde de volgende drie maanden met dagelijkse communicatie voordat ik LTL ontdekte. Ik heb me aangemeld voor privélessen en ze zijn perfect.

Lees meer

Fergus
Ierland
★ ★ ★ ★ ★

Op aanbevelen van een vriend het ik Live The Language uitgeprobeerd. Locatie is perfect - vlak bij het Central Business District in het centrum. Mijn docenten zijn geweldig geweest. De school biedt een omgeving die leren (en praten!) aanmoedigt.

Lees meer

Reviews van Youtube

Wendy Bellone verhuisde met haar drie kinderen naar China en studeerde Chinees bij LTL Mandarin School. De ervaring bleek een iets wat de familie maar één keer in hun leven zouden meemaken. Volg hun verhaal en hun voortgang met het leren van Mandarijn als gezin en het wonen in China.

Anthea kwam als beginneling naar LTL maar vertrok met haar HSK examen op zak. Ze verbleef bijna een jaar in Shanghai, Beijing en Chengde terwijl ze een cursus Chinees in heel China volgde. Anthea zette grote stappen richting het vloeiend spreken van Chinees en je kan haar verhaal in dit video interview bekijken.

Reviews van Trustpilot

Andrew
VS
★ ★ ★ ★ ★

Ik ben sinds 10 weken aan het studeren bij LTL en ik vind het hier geweldig. De docenten zijn fantastisch en de studentengemeenschap is erg leuk. Toen ik begon kon ik helemaal geen Chinees en ik heb heel veel vooruitgang gemaakt. Ik heb heel veel vrienden gemaakt.

Lees meer

Karim
Duitsland
★ ★ ★ ★ ★

Ik studeerde ongeveer tien maanden bij Live the Language Mandarin School in Beijing voordat ik nog twee maanden hun intensieve programma in Chengde volgde. Ik geloof werkelijk dat er geen betere plek of manier is om Mandarijn te leren.

Lees meer

Jimmy
VS
★ ★ ★ ★ ★

Voordat ik in China arriveerde was LTL heel communicatief. Als je naar China wil komen om Mandarijn te leren (als totale beginner in het Chinees, of als iemand die al wat ervaring heeft), dan beveel ik LTL absoluut aan.

Lees meer

Olga
Rusland
★ ★ ★ ★ ★

Ik zou LTL ten zeerste aanbevelen om je onder te dompelen in de Chinese taal en cultuur. Ik heb 2 weken in Beijing doorgebracht en 3 weken in Chengde; ik woonde in beide plaatsen bij een gastgezin, en had 6 uur intensieve lessen elke dag. Het was het absoluut waard!

Lees meer

Michael
Australië
★ ★ ★ ★ ★

Nu ik 6 weken bij LTL heb doorgebracht, zou ik ze van harte bij iedereen aanbevelen. Er zijn veel sociale evenementen om mensen te ontmoeten en de stad te zien. De medewerkers zijn super vriendelijk en de docenten zeer professioneel.

Lees meer

Marie
Finland
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb twee weken bij de LTL school in Beijing doorgebracht met het Engelse Les programma. Mijn docenten waren erg goed en ik vond hun verschillende leerstijlen plezierig. Ik zou LTL zeker weten aanbevelen als je bereid bent om te studeren en hard te werken. :)

Lees meer

Reviews from Go Overseas

Marcus
Denenmarken
★ ★ ★ ★ ★

Het vervoer vanaf de luchthaven, wat geregeld werd door de school, was er op tijd en bracht met rechtstreeks naar mijn gastgezin. Het verblijven in een gastgezin zorgt ervoor dat je de Chinese cultuur echt ervaart. Het beste aan LTL zijn de medewerkers.

Lees meer

Joel
VS
★ ★ ★ ★ ★

De docenten bij LTL zijn super. Ze leggen zorgvuldig de ingewikkelde nuances van de Chinese taal uit - intonatie, zinsbouw, grammaticale regels, het schrijven van de tekens - alle vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te worden in het Chinees.

Lees meer

Susanna
-
★ ★ ★ ★ ★

LTL bood uitstekende ondersteuning vanaf het eerste contact met de school tot het einde van de cursus. Ik vond het leuk dat de lessen uitdagend waren en dat ik ook veel leerde over het hedendaagse China. Ik had twee geweldige docenten.

Lees meer

Bruno
-
★ ★ ★ ★ ★

De ervaring van Chinees studeren bij LTL was geweldig. Vanaf het eerste contact met de studentenbegeleider tot aan de laatste dag bood het LTL me enorm veel ondersteuning, zelfs voor activiteiten die niet gerelateerd waren aan de school, zoals het boeken van een taxi om me naar de Chinese muur te brengen.

Lees meer

Hadijah
-
★ ★ ★ ★ ★

Voor de drie weken durende Mandarijn cursus was ik blij dat alles episch was. Ik had super bekwame leraren die me les gaven, en me zo hielpen om voorbereid te zijn voor mijn HSK toets. Het lesmateriaal is voldoende voor mij om de studeren voor de test.

Lees meer

Alexander
-
★ ★ ★ ★ ★

Ik verbleef bij een gastgezin, het zijn zulke aardige mensen, lieten me deelnemen in hun dagelijkse leven, allerlei soorten Chinees eten proeven, lieten me de plekken zien waar ze wonen. Het rooster van de school is strak, maar de voortgang is hierdoor sneller.

Lees meer

LTL draait volledig om kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarom hebben onze scholen reviews met topscores ontvangen op tientallen verschillende websites. Degenen hierboven zijn enkel de bekendere. Google naar “LTL Mandarin School reviews” of iets vergelijkbaars en je zal honderden anderen reviews met topscores voor LTL vinden op andere pagina’s. Voel je ook vrij om contact met ons op te nemen om in contact gebracht te worden met studenten die momenteel Chinees studeren bij LTL in China, om vanuit eerste hand te horen hoe het is om bij ons te studeren. We zijn zo succesvol omdat we echt geven om onze studenten en dat is hoe we onze voortreffelijke reputatie zowel online als offline hebben opgebouwd.

Stel ons een vraag!
  • LTL Avatar Brendan Ryan
    Brendan Ryan , LTL Chinees

    Welkom bij LTL Mandarin School!

    Hoe kan ik u helpen?