LTL Kortingen en Toeslagen

Kerst Korting

Beijing Studenten vieren Kerst

Beijing Studenten vieren Kerst

Kerst is geen officiële feestdag in China en LTL volgt dit. In het hele land is alles open zoals normaal.

Veel studenten willen echter de kerstdagen doorbrengen met hun families thuis, wat betekent dat het rond die tijd minder druk is bij LTL.

Om deze reden biedt LTL een speciale Kerst Korting van 50% op alle fulltime cursussen voor iedereen die in december/januari in Beijing wil studeren. Start dus jouw cursus Chinees in Beijing van minimaal vier weken in december en ontvang 50% korting op alle lesgelden voor de twee feestdagen weken.

2018 Kortingsdata – 24 december 2018 tot 4 januari 2019.

2019 Kortingsdata – 23 december 2019 tot 4 januari 2020.

2020 Kortingsdata – 21 december 2020 tot 1 januari 2021.

Als je nog verdere vragen hebt over de Kerst Korting bij LTL Mandarin School, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om al je vragen te beantwoorden.

Chinese Nieuwjaar Gastgezin Toeslag

Chinees Nieuwjaar is verreweg de belangrijkste feestdag in China. Families komen samen om het te vieren, steken vuurwerk af en bezoeken tempelfeesten samen. Hoewel de lesroosters worden aangepast om rekening te houden met de feestdagen, gaan de lessen wel gewoon door tijdens het Chinese Nieuwjaar. Zoals voor alle feestdagen geldt, missen LTL studenten geen lessen waarvoor ze betaald hebben omdat het een feestdag is.

Savannah met haar gastgezin in Beijing

Savannah met haar gastgezin in Beijing

Bij een gastgezin wonen tijdens het Chinese Nieuwjaar is een ongelofelijke ervaring, omdat studenten deelnemen aan uitgebreide familiediners, en neven en nichten, opa’s en oma’s en andere familieleden bezoeken met hun gastgezin. Studenten nemen ook deel aan de feestelijkheden van het gezin – waar altijd veel eten en vuurwerk bij komt kijken.

Als gast in het huis zal een student nooit betalen voor al deze extra’s, maar het is wel gebruikelijk om als gast een 红包 (rode envelop) als cadeau te geven tijdens het Chinese Nieuwjaar.

De Chinese Nieuwjaar toeslag van 1,000 CNY dekt alle extra kosten en is van toepassing voor iedereen die bij een gastgezin verblijft tijdens een van de feestdagen.

Het is een bijzondere ervaring die we van harte aanbevelen. Verblijven bij een Chinees gastgezin via LTL is een ervaring op zich, maar dit doen tijdens het Chinese Nieuwjaar is een ervaring die je nooit zal vergeten!

Chinees Nieuwjaar Data

2018 (Jaar van de Hond): 16 februari tot 21 februari 2018

2019 (Jaar van het Varken): 5 februari tot 10 februari 2019

Let op: Niet alle families accepteren gasten tijdens de feestdagen, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt om van een gastgezin verzekerd te zijn.}

Nachtvlucht Toeslag: Als je vlucht naar China tussen 20.00 en 07.00 uur aankomt, is er een extra toeslag van 200 CNY.