Privélessen Chinees in Taiwan

Met de privélessen van LTL kan je Mandarijn leren in Taiwan. Ons individuele programma wordt speciaal op jouw behoeftes afgestemd door onze ervaren docenten in hartje Taipei. Onze privélessen Mandarijn zijn een geweldige manier om snelle vooruitgang te boeken in het leren van Mandarijn. Je krijgt namelijk de volle 100% aandacht van je docent tijdens de gepersonaliseerde lessen.

Het is ook een geweldige manier om te focussen op wat je wil leren, bijvoorbeeld het lezen van de Chinese karakters, je luistervaardigheid of het schrijven in het Chinees.

Groepsfoto van LTL studenten en docenten

 • Hoge kwaliteit lessen in Taipei
 • Op maat gemaakt lesplan
 • Supersnelle vooruitgang
 • Assessment voorafgaand aan je cursus
 • Erg flexibel rooster
 • 24/7 ondersteuning van LTL

Voordat je naar LTL in Taipei komt, zullen we een assessment doen van je huidige Chinese taalvaardigheid. Hiermee kunnen we beter bepalen wat je behoeftes zijn. Het assessment wordt als basis gebruikt voor het voorbereiden van je lesplan rondom je huidige niveau, je behoeftes en je eigen wensen. Het assessment wordt meestal gehouden via WhatsApp, Skype of telefoon.

 • Fulltime Privélessen Chinees

  Fulltime Privélessen Chinees

  Efficiënt Leren – De snelste manier om te leren is individueel

  Op maat gemaakt – Elke les wordt op de student aangepast

  Persoonlijke Focus – Lessen afgestemd op je behoeftes en wensen

  Intensief – 20 of 30 uur per week voor snelle vooruitgang

 • Flexibele Mandarijn Lessen

  Flexibele Mandarijn Lessen

  Afstemmen – We passen de lessen aan aan je behoeftes

  Flexibiliteit – We plannen op jouw beschikbaarheid

  Uitstekende Waarde – Hoe langer je blijft, des te meer korting

  Één docent of meerdere – We doen ons best om te bieden wat jij wilt

 • LTL Studentondersteuning

  LTL Studentondersteuning

  Persoonlijk – Elke student is belangrijk voor ons

  24/7 ondersteuning – Onze medewerkers staan voor je klaar

  Advies – Wat te doen? Waar te eten? We helpen je

  Maak plezier – Leer en maak plezier

 • Wordt Onderdeel van de LTL Familie

  Wordt Onderdeel van de LTL Familie

  Gemeenschap – Medewerkers en studenten zijn allemaal vrienden

  Lunch Club – Gezellig uit lunchen of lunch bestellen

  Vriendschap – Vrienden voor het leven

  Social Club – Elke week diverse leuke evenementen

Fulltime Individuele Lessen Mandarijn

Een intensieve cursus is de snelste manier om je Mandarijn te verbeteren. Om zeker te weten dat je het maximale haalt uit je verblijf bij LTL Taipei, bieden we drie verschillende cursussen om Mandarijn te leren in Taiwan:

Standaard Individuele Chinese Cursus – 20 uur Chinese lessen per week. Dit kan met één of twee docenten zijn, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbaarheid van de docenten. De lessen worden op jou afgestemd en jij bepaalt wat je wilt leren en in welk tempo.

Intensieve Individuele Chinese Cursus – Deze cursus bevat 30 uur Mandarijn per week, wat opgedeeld wordt in 6 uur per dag, van maandag t/m vrijdag. Een gegarandeerde manier om je Mandarijnse taalvaardigheid snel te verbeteren.

Kleine Groep en Individuele Chinese Cursus – 30 uur per week Chinese lessen, die onderverdeeld worden in 20 uur groepslessen en 10 uur privélessen. Dit betekent 4 uur groepsles en 2 uur privéles per dag.

Het maakt niet uit welke cursus je kiest; we zullen er voor zorgen dat je het maximale haalt uit je verblijf bij ons in Taipei. Je hoeft je om het sociale aspect ook geen zorgen te maken. Zelfs wanneer je privélessen volgt zijn er genoeg mogelijkheden om te socializen en vrienden te maken na de les. Sluit je aan bij onze Lunch Club en naschoolse activiteiten en je zal zeker weten nieuwe vrienden maken en alles ontdekken wat Taipei te bieden heeft.

Mandarin Cursussen – Startdata

Je kan iedere maandag starten. Neem contact met ons op en we zullen gezamenlijk een startdatum bepalen op basis van de beschikbaarheid.

Mandarijn Leren in Taipei – Prijzen (NTD)

Hoewel alle programma’s worden aangepast op jouw taalbehoeftes, hebben we een lijst samengesteld met de meest populaire programma’s en hun prijzen. Alle privélessen bij LTL Taiwan duren 60 minuten, en geen 45 of 50 minuten zoals bij andere scholen een leercentra.

Er zijn absoluut nul verborgen kosten en nul toeslagen wanneer je studeert bij LTL Mandarin School.

LET OP – Alle prijzen worden weergegeven in NEW TAIWAN DOLLARS.

Cursus Standaard Individueel Intensief Individueel Kleine Groep & Individueel
Duur 20 uur privé 30 uur privé 20 uur groep &
10 uur privé
1 week 21,846 32,769 21,551
2 weken 42,627 63,940 42,051
3 weken 62,381 93,571 61,538
4 weken 81,146 121,718 80,049
5 weken 98,958 148,437 97,621
6 weken 115,853 173,780 114,288
7 weken 131,866 197,798 130,084
8 weken 147,028 220,542 145,041
9 weken 161,372 242,058 159,191
10 weken 174,929 262,394 172,565
11 weken 187,729 281,593 185,192
12 weken 199,800 299,700 197,100
13-52 weken 16,650 p/w 24,975 p/w 16,425 p/w

Minimum duur: één week
Maximum duur: één jaar
Starten: iedere maandag
Duur van elke les: 60 minuten
School locatie: Centraal Taipei

Geen aanvullende kosten of toeslagen

Studieboeken en lesmaterialen: bij de prijs inbegrepen
Assessment en lesplan: gratis
Registratiekosten: geen
Visum uitnodiging: volledig beschikbaar

Verbindingspakket

Ons Taipei verbindingspakket is een uitstekende manier om direct lokale vrienden te maken. We maken je leven makkelijker met onze persoonlijke studentenambassadeur en onze persoonlijke Chinese taaluitwisselingsvriend. Leer hier meer over ons verbindingspakket.

Extra LTL Taiwan Programma’s

Taiwan Safari

Een van de beste manieren om Mandarijn te leren is om er op uit te gaan op de straten van Taipei. Dat is precies waar ons Taiwan Safari programma je mee zal helpen. Leer hoe je alle standaard dingen doet die je nodig hebt om je weg te vinden in Taipei; hoe je een treinkaartje koopt, hoe je je favoriete eten en drinken bestelt, hoe je afdingt op je favoriete paar schoenen. Er is geen betere manier om de basics in het Chinees onder de knie te krijgen dan er op uit te gaan en te oefenen.

Je Chinese taaldocent zal te allen tijde bij je zijn tijdens het Taiwan Safari programma. Alle LTL docenten zijn ervaren en kennen de weg in Taipei. Ze zullen ervoor zorgen dat je Safari programma geschikt is voor je Mandarijn niveau.

1 Week Upgrade – 2,250 NTD / 2 Weken Upgrade – 4,050 NTD
 • Perfect voor Chinese beginners op niveau A1/A2
 • Alléén beschikbaar in Taipei
 • 10 uur van je privélessen per week zullen geupgrade worden naar Safari
 • Maximaal 2 weken
 • Alleen beginners

Taiwan Safari lessen zijn opgedeeld in 3 delen:

Warming up – Je LTL docent zal het onderwerp van de les aan je introduceren en de vocabulaire en zinsstructuren die je nodig hebt behandelen.

De Safari – Ga de straat op, ontdek Taipei en breng je Mandarijn kennis in actie. We hebben 20 verschillende Taipei scenario’s om te proberen.

Cooling down – Je zal alles wat je tijdens de Safari geleerd hebt nabespreken tijdens de cooling down. Als je nieuwe vocabulaire onderweg bent tegengekomen die je niet begrijpt, kan je die met je docent bespreken.

BELANGRIJK – Onze Taiwan Safari is een privéles upgrade. Als je deze cursus wil boeken, moet je eerst een programma selecteren met ten minste 10 uur privélessen per week. Je kan deze uren vervolgens upgraden naar Taiwan Safari lessen.

Let op – Studenten zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele aankopen die gedaan worden tijdens de Taiwan Safari.

Ontdek Taiwan

Ontdek Taiwan en dompel jezelf tegelijkertijd onder in een Chinese taalomgeving. Dit studieprogramma laat je een aantal van Taipei’s historische en culturele attracties bezoeken terwijl je je taalvaardigheid oefent met locals in deze gebieden.

Net zoals het Taiwan Safari programma, is dit programma een upgrade voor privélessen. Als je dit programma wil boeken, moet je eerst een programma selecteren met ten minste 20 uur privélessen per week. Je kan deze uren vervolgens upgraden naar Ontdek Taiwan lessen.

Let op – Studenten zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele aankopen die gedaan worden tijdens de Taiwan Safari.

1 Week Upgrade – 4,500 NTD / 2 Weken Upgrade – 8,100 NTD
 • Alléén beschikbaar in Taiwan
 • Geschikt voor alle Mandarijn niveau’s A1-C2
 • 20 uur per week privélessen
 • Maximaal 2 weken

VEELGESTELDE VRAGEN

Zal ik met privélessen sneller vooruitgang maken dan met groepslessen?

Ja, met de privélessen Mandarijn, wordt alles op jou en je behoeftes afgestemd. Het tempo bepaal jij, dus als je snellere vooruitgang wil boeken, dan kan dat. Als je meer wil leren spreken dan schrijven (of andersom), dan kan dat. In een groepsles wordt de aandacht van de docent verdeeld over meerdere studenten en ligt het tempo en het curriculum vast.

Heb ik één docent?

Soms wel. Als je een voorkeur hebt, laat dat ons dan alsjeblieft weten en dan zullen we daar rekening mee houden. We doen ons uiterste best om te bieden waar je voorkeur naar uitgaat. Dit is echter wel afhankelijk van zowel jouw beschikbaarheid als die van de docenten. Ongeacht of je één of meerdere docenten hebt, je zal in ieder geval nooit twee keer dezelfde onderwerpen behandelen, aangezien al onze docenten met elkaar communiceren over de lessen.

Zes uur per dat lijkt erg veel Chinees. Is dit wel de juiste keuze voor mij?

Zes uur studeren lijkt misschien veel, maar uit onze ervaring is gebleken dat het niet zo zal voelen. We weten dat mensen op verschillende manieren leren, dus we hebben onze lessen zo opgezet dat ze zowel informatief als plezierig zijn. Met zes uur leren per dag zal  je Chinese taalvaardigheid ook snel verbeteren. Natuurlijk is het een uitdaging, en met name in het begin zal er veel zijn om in je op te nemen!

Groepslessen lijken me leuker. Ik wil, naast Chinees leren, ook mensen leren kennen. Wat adviseren jullie?

Dat je privélessen volgt betekent niet dat je geen mensen zult ontmoeten! Om je te helpen met het leren kennen van nieuwe mensen, zowel studenten als locals, bieden we de LTL Lunch Club en diverse sociale evenementen aan. Maak je geen zorgen om het sociale aspect; je vriendschappen bouw je buiten het klaslokaal op. Je vooruitgang zal sneller zijn met privélessen en dat is uiteindelijk toch de reden dat je voor LTL Taiwan hebt gekozen. Het sociale leven is geweldig, ongeacht of je privélessen of groepslessen volgt.

Ik wil privélessen. Hoe nu verder?

Spreek met onze studentenadviseur door een live chat te openen op deze pagina of door op de Contact knop bovenaan de pagina te klikken. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij LTL.

Andere Programma's

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Hans Gellner
  Hans Gellner , LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?