LTL Nieuwsbrief

Bij LTL Mandarin School vinden we mensen het belangrijkst en dat is niet beperkt tot onze medewerkers, studenten en docenten. We vinden het leuk om contact te hebben met iedereen die van Chinees houdt via onze Social Media accounts en natuurlijk onze e-mailnieuwsbrief.

We voorzien onze nieuwsbriefleden regelmatig van de laatste nieuwtjes uit Beijing en Shanghai, onze meest populaire en recente blogs, onze nieuwste en leukste activiteiten in de komende maanden, verhalen van onze studenten en nog veel meer. Onze e-mails zijn altijd leuk om te lezen en nooit hetzelfde. Ook jij kan onderdeel uitmaken van onze groeiende gemeenschap door hieronder je e-mailadres op te geven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief die voor jou meest relevant is.

Studenten Nieuwsbrief

Als je een student bent of Mandarijn wil leren, dan bieden we je een enorme hoeveelheid gratis hulpmiddelen via onze nieuwsbrief, blog en andere online kanalen. We houden je ook op de hoogte van interessante aanbiedingen, nieuwe bars en restaurants en andere nuttige informatie over Shanghai, Beijing en Chengde.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze LTL Studenten Nieuwsbrief.

.

 

Docenten Nieuwsbrief

Als je een docent bent en op de hoogte wil blijven van de laatste trends en informatie, meld je dan aan voor deze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van de nieuwste lesmaterialen, nieuwtjes uit de docentengemeenschap en vacatures bij LTL. We verwijzen je ook naar nuttige blogs over lesgeven.

.

 

Stel ons een vraag!
  • LTL Avatar Hans Gellner
    Hans Gellner , LTL Chinees

    Welkom bij LTL Mandarin School!

    Hoe kan ik u helpen?