Online Cursus Chinees met LTL

Apps, programma’s, websites, enzovoort kunnen een goed hulpmiddel zijn bij het leren van Chinees. Maar meer dan dat ook niet.

Online cursus Chinees

Als je écht goed Chinees wil leren heb je een professionele docent nodig die je hierin begeleidt.

Het internet is enorm groot en staat vol met handige bronnen, maar het is erg lastig om een online cursus Chinees van goede kwaliteit te vinden.

LTL is ’s werelds grootste particuliere Chinese taalschool. Wij geven les aan duizenden studenten in onze verschillende scholen in Azië. Lesgeven in Mandarijn is het enige wat we doen en we zijn er heel goed in.

Met een online cursus Chinees van LTL krijg je een échte Chinese docent die je online Mandarijn zal leren.

Alle lessen zijn privélessen en worden volledig aangepast aan jouw individuele behoeftes. We zorgen ervoor dat je Chinese taalvaardigheid zo snel mogelijk zal verbeteren.

 • Geweldige Docenten

  Geweldige Docenten

  Professioneel - LTL docenten zijn de best die er zijn
  Leuk - Onze lessen zijn niet alleen interessant, maar ook leuk
  Ervaren - Een LTL docent heeft gemiddeld 5000 uur ervaring
  Gecertificeerd - Alle LTL docenten zijn volledig gecertificeerd

 • Chinese Cursus Voor Jou

  Chinese Cursus Voor Jou

  Gepersonaliseerd - Jouw cursus is speciaal voor jou
  Op maat gemaakt - Ontworpen naar jouw persoonlijke behoeftes
  Gratis studie plan - Een persoonlijke sessie is inbegrepen
  Snelle vooruitgang - Snelle Chinese taalvooruitgang

 • High Tech

  High Tech

  Online cursus - Gebruik de kracht van het internet
  Tech savvy - We gebruiken de beste software die er is
  Online white boards - Met de best beschikbare technologie
  Herhalen - Neem je lessen op en kijk ze terug

 • Leuk & Interactief

  Leuk & Interactief

  Plezier - Hecht met je Mandarijn docent
  Interessant - Een echte docent maakt de lessen leuk
  Gevarieerd - We gooien de boel om als het te veel wordt
  Succes - Je eigen vooruitgang zien is de beste motivatie

Online Chinese Lessen – De Pakketten

We hebben zes verschillende online cursussen Chinees, variërend van ons korte mini pakket tot het uitgebreide pakket wat een heel jaar duurt.

Bekijk welke online cursus Chinees het beste is voor jou, of neem contact met ons op als je niet weet wat het beste bij jouw wensen past. We adviseren je graag.

Mini: 25 lessen (2 maanden)

Krijg een voorproefje van wat LTL Mandarin School heeft te bieden met ons mini pakket. In 25 online Chinese lessen krijg je een goed idee of dit bij jouw past.

Standaard: 50 lessen (3 maanden)

Dit is onze meest populaire online cursus Chinees, waarmee je in korte tijd je Mandarijn kan verbeteren. 50 lessen in 3 maanden, ga ervoor en verbeter je Mandarijn snel met onze deskundige docenten.

Een Niveau – Sprint: 75 lessen (4 maanden)

Een volledig niveau omhoog. Dit pakket is voor gemotiveerde personen die een volledig HSK niveau omhoog willen gaan in zo min mogelijk tijd. De keuze is aan jezelf of je na afloop van de online cursus een HSK examen wil doen.

Een Niveau – Uitgebreid: 100 lessen (5 maanden)

Dit pakket is ontworpen om personen die druk zijn met hun baan en andere dingen in het leven een volledig HSK niveau omhoog te laten gaan. Voltooi naderhand een HSK examen voor extra motivatie of blijf verder studeren; de keuze is helemaal aan jou.

Twee Niveaus – Sprint: 150 lessen (6 maanden)

Ga twee volledige Chinese niveaus omhoog in zes maanden. Motivatie en discipline zijn vereist van de student om dit te bereiken, maar met hard werk en doorzettingsvermogen is het zeker haalbaar,

Verbeter je Chinees zo snel mogelijk zonder daadwerkelijk naar China te verhuizen. Vergeet niet dat al onze online cursussen volledig zijn afgestemd op wat jij wil leren. Onze docenten zorgen ervoor dat je in zes maanden je doelen behaalt.

Twee Niveaus – Uitgebreid: 200 lessen (12 maanden)

Ga twee volledige Chinese niveaus omhoog in een jaar. Dit pakket raden we aan voor studenten die flinke stappen willen maken in hun Mandarijn maar slechts een beperkte hoeveelheid tijd hebben per week.

Dit pakket is ook het meest kostenefficiënt per uur en omdat alle programma’s worden afgestemd op de behoeftes van de individuele student, wordt deze vaak gekozen door personen die zeker willen weten dat ze de beste prijs krijgen per lesuur.

Online Cursus Chinees – Prijzen

Hieronder staan de prijzen voor de zes online cursussen Chinees die we aanbieden. De bedragen zijn allemaal in USD.

Cursus Aantal Lessen Prijs in USD
Mini 25 634
Standaard 50 1,268
Een Niveau – Sprint 75 1,730
Een Niveau – Uitgebreid 100 2,163
Twee Niveaus – Sprint 150 3,159
Twee Niveaus – Uitgebreid 200 4,212

Waarom kiezen voor de LTL Online Cursussen?

Goede vraag! Hier zijn een aantal redenen waarom we geloven dat LTL de beste keuze is voor jou:

LTL is het meest gevestigde merk als het aankomt op Chinese taaleducatie. We bestaan al meer dan een decennium, hebben duizenden studenten onderwezen en hebben vandaag de dag acht Chinese taalscholen in China, Taiwan en Singapore.

Ons doel is om studenten te helpen met het zo snel mogelijk verbeteren van hun Chinese taalvaardigheid en uiteindelijk vloeiend Chinees te leren spreken.

We geloven dat elke student anders is en dat daarom niks belangrijker is dan een professionele docent en een goed ontworpen, gepersonaliseerde cursus die je helpt je doelen te behalen.

Onze studenten hebben een 94% HSK slagingspercentage en dat is met een reden.

Wat Onze Studenten Zeggen

Zsuzsanna Testimony for LTL
Zsuzsanna
Hongarije
★ ★ ★ ★ ★

Ik denk dat online training op dit moment de beste oplossing voor mij is. Met de online lessen kunnen we dezelfde oefeningen doen met dezelfde effectiviteit als in een klaslokaal. Ik kan al mijn favoriete eten bestellen.

Lees meer

Mikkel Testimony for LTL
Mikkel
Denemarken
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb bijna net zoveel plezier in het volgen van een online cursus Chinees als een offline cursus, hoewel het wel leuker is om je docent in het echt te zien. Ik kan de LTL online lessen van harte aanbevelen.

Lees meer

Mara Testimony for LTL
Mara
Spanje
★ ★ ★ ★ ★

Toen ik voor het eerst hoorde van de online Mandarijn lessen was ik niet helemaal overtuigd. Maar ze zijn super handig, makkelijk te volgen en geven me veel flexibiliteit. De docenten zijn super vriendelijk.

Lees meer

Thomas Testimony for LTL
Thomas
Denemarken
★ ★ ★ ★ ★

Ik denk dat LTL's online cursussen een goed alternatief zijn voor lessen op de school. Je bent wat meer flexibel in je rooster en kan vrij makkelijk aanpassingen maken, wat ik erg handig vind.

Lees meer

Marc Testimony for LTL
Marc
Zuid-Afrika
★ ★ ★ ★ ★

Ik ben ongeveer een jaar geleden begonnen met Chinees studeren via LTL. Ze hebben een erg gestructureerde en ondersteunende lesmethode ontwikkeld om de taal te leren. De software was makkelijk te installeren en te gebruiken.

Lees meer

Aurore Testimony for LTL
Aurore
Frankrijk
★ ★ ★ ★ ★

Ik volg al een tijdje online lessen. Ik ben een fervente afnemer. Dit heeft me enorm geholpen in het bijhouden van mijn Chinees. Online cursussen zijn voor mij een heel flexibele manier om Chinees te leren/bijhouden.

Lees meer

Veelgestelde Vragen

Wat verstaan jullie onder een Chinees niveau?
We baseren een Chinees niveau op wat er nodig is om van volledige beginner naar HSK 1 te komen. Twee niveaus zijn voor een volledige beginner om naar HSK 2 te komen.

Houd er wel rekening mee dat de stappen tussen de HSK niveaus groter worden naar mate je verder komt.

Dus het zal langer duren om van HSK 4 naar HSK 5 te komen dan van 1 naar 2. Waarom de HSK niveaus op deze manier zijn ingedeeld is een mysterie wat ergens in het Chinese Ministerie van Onderwijs ligt verborgen en waar niemand de moeite voor heeft genomen om het uit te leggen.

Kan ik mijn docent kiezen?
 Ja, natuurlijk kan dat. Onze onderwijsdirecteur zal de meest geschikte docent voor je uitkiezen, maar als je op een later moment wil wisselen naar een andere docent kan dit natuurlijk geregeld worden.

Houd er rekening mee dat al onze docenten professionele Mandarijn instructeurs zijn, die allemaal lesroosters hebben. Hoewel het meestal dus geen probleem zal zijn, zijn veranderingen wel onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wat moet ik voorbereiden?
Niet veel: een werkende internetverbinding, koptelefoon en een apparaat wat met internet kan verbinden (PC, mobiel of tablet). 
Wat stellen jullie voor dat ik voorbereid?
Hoewel het mogelijk is om de lessen te volgen via een mobiele telefoon of tablet, is het in onze ervaring beter om een computer te gebruiken vanwege het grotere scherm waardoor het makkelijker is om gebruik te maken van het interactieve white board, chat functies, etc. 
Kan ik ook lessen op jullie scholen volgen?
Jazeker. Je kan je online lessen upgraden naar lessen op iedere LTL school (Singapore, Taipei, Beijing, Shanghai, Beihai, Xian, Chengde en Chengdu).

Neem hiervoor contact op met je studentenbegeleider.

Hoe lang duurt een les?
Alle LTL online lessen duren 55 minuten. 
Kan ik lessen annuleren?
Je kan tot 30% van je lessen annuleren, zolang dit minimaal 6 uur van tevoren gebeurt tijdens Chinese werktijden (9.00-18.00 uur, Ma-Vr) 
Moet ik een rooster hebben?
Ja, dit is absoluut nodig – zowel voor jezelf als voor je docent

Om beter te worden in Mandarijn hebben we regelmatige lessen volgens een vast rooster nodig. Een uurtje hier en daar geeft je simpelweg niet genoeg herhaling en oefening om echte vooruitgang te boeken. Daarnaast hebben alle goede, professionele docenten volle lesroosters dus is het belangrijk om ons daaraan te houden.

Het fijne is dat je je lessen zeven dagen per week kan inplannen, inclusief de weekenden zonder extra kosten.

Hebben jullie ook kortere programma's?
We willen dat onze studenten echt Chinees leren en met een cursus korter dan 25 uur hebben we gewoonweg niet genoeg tijd om je hiermee te helpen. Daarom bieden we geen kleinere pakketten dan de Mini aan.

Een echte Chinese taalcursus moet ook naar behoren gepland, voorbereid en georganiseerd worden. Dit is samen met een gratis studieadvies sessie al inbegrepen in de prijs van de cursus. 

Heb ik een webcam nodig?
Nee, die heb je niet nodig. De docent zal een webcam gebruiken, maar je kan vragen of hij die ook uitzet als je dat liever hebt.

Het is echter wel prettig om elkaar te zien om de les leuk en interessant te maken, dus we raden je wel aan om je webcam te activeren tijdens de les. 

Andere Links

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Hans Gellner
  Hans Gellner , LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?