LTL Services in Taiwan

Het kan behoorlijk spannend zijn om helemaal naar Taiwan te komen om Chinees te studeren. We willen er daarom alles aan doen om de overgang zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kan jij je focussen op het verbeteren van je Chinees.

We hebben een flink aantal diensten om onze nieuwe studenten te helpen. Aan een cultuurshock valt bijna niet te ontkomen, maar veel andere dingen kunnen een stuk makkelijker gemaakt worden. Maak je geen zorgen over het regelen van een lokale SIM-kaart, OV-kaart of bankrekening; LTL regelt het allemaal voor je!

We weten dat het stressvol kan zijn om met de lokale instanties te communiceren, zeker in een land waar je de taal niet kent. Daarom zal LTL die stress van je wegnemen voor je verblijf in Taiwan.

Hieronder vind je een lijst met de diensten die we aanbieden om je verblijf in Taipai zo comfortabel en soepel mogelijk te maken.

Studenten en Docenten bij LTL

Standaard Overerlevingspakket

Ons standard overlevingspakket voor Taipei bevat het volgende:

 • Mobiele SIM-kaart met data en belminuten – De mobiele bundels bevatten 3GB aan data. We kunnen je uitleggen hoe je je tegoed opwaardeert.
 • Ophaalservice vanaf het vliegveld of treinstation – Maak je geen zorgen over het vinden van het beste vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. We halen je op en brengen je er rechtstreeks heen.
 • OV-kaart – De Taipei Metro (MTR) is snel en gemakkelijk. Je krijgt van ons een kaart die geladen is voor ongeveer 20 ritjes.
 • Bankrekening openen – Als je een Taiwanese bankrekening wilt openen zullen we met je meegaan naar de bank om dit te regelen. We zullen je ook helpen met het koppelen van je bankrekening aan de diverse veelgebruikte betaal-apps.
 • Registreren bij de politie – Je moet je registreren bij de politie wanneer je bij je accommodatie arriveert. We helpen je hiermee.
 • Gratis fiets – Taipei staat vol met deelfietsen die je kan gebruiken.
 • Taipei kaart – Traditionele toeristenkaart zodat je niet verdwaalt in deze grote stad.
 • Serve the People tas – Ruim en comfortabel; geen wonder dat deze tas gebruikt wordt door generaties Chinezen.
 • Gratis locker – Voor het veilig opslaan van je kostbare bezittingen.

Let op – Het Standaard Overlevingspakket is inbegrepen bij onze intensieve cursus Chinees in Chengde en het combinatie van steden programma.

Kosten voor het Standaard Overlevingspakket – 8,165TWD

Comfort Overlevingspakket

Ons comfort pakket bevat alles wat er in het standaard pakket zit, plus deze extra’s:

 • Massage – Er is geen betere manier om te ontspannen dan met een full body of voetmassage.
 • Internationaal Ziekenhuis VIP-kaart – Ontvang voorrang bij een internationaal ziekenhuis in Taipei.
 • Sportschool lidmaatschap van één maand – Er zit een sportschool vlak bij de school. Profiteer van onze samenwerking met het lidmaatschap van één maand.
Kosten voor het Comfort Overlevingspakket – 13,113TWD

Losse Ophaalservice 

LTL Ophaalservice – Arriveer comfortabel bij je accommodatie
LTL Ophaalservice – Arriveer comfortabel bij je accommodatie

Het is ook mogelijk om enkel de ophaalservice vanaf het vliegveld of treinstation af te nemen.

 • Je wordt vanaf het vliegveld of treinstation direct naar je accommodatie gebracht
 • Je hoeft geen enkele andere manier van vervoer te nemen
 • Geen gedoe met openbaar vervoer
 • Snelle en efficiënte service om je te helpen
 • Arriveer direct bij je accommodatie in Taipei
 • Beschikbaar voor alle vliegveld aankomsthallen en treinstations
Kosten voor de Ophaalservice – 1,500TWD

Taipei Verbindingspakket

We hebben ons verbindingspakket gemaakt om je te helpen met het maken van nieuwe vrienden. Een van de beste tips die we aan onze studenten geven is om snel lokale vrienden te maken, en dan met name met Taiwanezen die geen Engels spreken, zodat je je Chinees met ze kan oefenen. Maar we weten ook dat het veel makkelijker is om tijd door te brengen met mensen die Engels kunnen.

We zullen je helpen met het vinden van iemand die dezelfde hobby’s en interesses heeft als jij. Zo heb je direct als je in Taipei arriveert al een voorsprong.

Persoonlijke Studentenambassadeur

Om te voorkomen dat je alleen maar omgaat met andere internationale studenten of vast komt te zitten in de “expat bubble”, zullen we je koppelen aan een local met dezelfde interesses en hobby’s. Je krijgt te kans om samen Taipei te ontdekken en nog meer vrienden te maken!

Persoonlijke Chinese Taaluitwisselingspartner

Krijg hulp met je Chinees, terwijl jij je taaluitwisselingspartner helpt. Bespreek je culturele verschillen en overeenkomsten, eten, sport, of andere onderwerpen die je interessant vindt. Het is geweldig om lokale vrienden te maken en je zal een hoop interessante verhalen horen en veel leren over de lokale cultuur. Nog een voordeel is dat je leert praten als een local.

Met het verbindingspakket zoeken en stellen we je voor aan mensen met wie we denken dat je goed op zal kunnen vinden. De vriendschap zal je zelf moeten ontwikkelen en hoewel we denken dat jullie bij elkaar zullen passen kan niemand dit garanderen. Vriendschappen en connecties zijn niet “te koop” en moet je zelf opbouwen. Het doel van het verbindingspakket is om het makkelijker voor je te maken om dit proces op te starten, wat voor veel van onze studenten goed werkt en heeft geleid tot vele levenslange vriendschappen en snellere taalontwikkeling voor de deelnemers.

Kosten voor het Verbindingspakket – 4,049TWD

Veelgestelde Vragen

OVERLEVINGSPAKKET - Hoe vind ik mijn chauffeur op het vliegveld?

Wanneer je aankomt in Taipei zal je waarschijnlijk last hebben van een jetlag, aangezien het een lange vlucht is. Maar maak je geen zorgen, onze chauffeur staat voor je klaar op het vliegveld. Nadat je je bagage hebt opgehaald en door de douane bent gegaan, zal je je chauffeur zien staan in de aankomsthal. Hij is te herkennen aan het bordje met jouw naam erop. Bovendien laten we je chauffeur weten hoe je er uit ziet, dus hij zal jou ook zoeken.

OVERLEVINGSPAKKET - Wat moet ik meenemen op mijn eerste schooldag?

Al je lesmaterialen zal je op school ontvangen, dus je hoeft alleen jezelf en je paspoort mee te nemen. Al het andere, zoals je eigen laptop, studiematerialen of schriften mag je natuurlijk wel meenemen als je dat wil!

VERBINDINGSPAKKET - Hoe ontmoet ik mijn studentenambassadeur en taaluitwisselingspartner?

In de meeste gevallen zullen we je uitnodigen voor een maaltijd met je taaluitwisselingspartner en studentenambassadeur. Zo leren jullie elkaar kennen en kunnen jullie zelf de volgende afspraken plannen.

VERBINDINGSPAKKET - Waarom twee mensen?

We zullen beiden uitkiezen op hun achtergrond, leeftijd en interesses, zodat jullie iets gezamenlijks hebben om over te praten. Maar het is natuurlijk nooit te voorspellen hoe goed je overweg kan met iemand. Met twee personen is er een grotere kans dat je een vriend voor het leven maakt.

VERBINDINGSPAKKET - Wie zijn de twee personen?

Dit zal afhangen van wie we denken dat er bij je zal passen. Het kunnen studenten van de lokale universiteit zijn die graag buitenlandse vrienden willen maken, young professionals die een internationale zienswijze willen ontwikkelen, of gewoon iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij zullen de juiste personen voor je kiezen.

Gerelateerde pagina's

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Hans Gellner
  Hans Gellner , LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?