• Combinatie van Steden

  Special

  Bezoek drie Chinese steden terwijl je Chinees leert bij LTL Mandarin School. Ons combinatieprogramma biedt een unieke cursus waarbij je het moderne China combineert met het historische en traditionele China.

  Meer informatie

 • HSK Examen

  Special

  Bereid je voor op het HSK examen met onze HSK informatie. We helpen je op onze taalscholen met alles wat je nodig hebt, zoals de data van de examens, hoe je je kan aanmelden en de verschillende niveau's.

  Meer informatie

 • Intensieve Cursus

  Special

  Dompel je volledig onder in de Chinese taal en cultuur met onze Intensieve Cursus Chinees in Chengde. Geen buitenlanders, geen Starbucks en geen Engels: beleef het échte China en spreek 24/7 Mandarijn.

  Meer informatie

 • Online Chinees Leren

  Special

  Wil je een voorsprong opbouwen voordat je in China arriveert of je Mandarijn op peil houden wanneer je na je cursus Chinees in China weer thuis bent? Dan zijn onze Chinees leren online cursussen misschien wel iets voor jou!

  Meer informatie

 • Masterclass (50+)

  Special

  Het Masterclass programma is speciaal ontwikkeld voor 50-plussers en richt zich niet enkel op het leren van de Chinese taal. Met dit programma laten we je zo veel mogelijk van de Chinese cultuur en geschiedenis ervaren.

  Meer informatie