• Combinatie van Steden

  Special

  Bezoek drie Chinese steden terwijl je Chinees leert bij LTL Mandarin School. Ons combinatieprogramma biedt een unieke cursus waarbij je het moderne China combineert met het historische en traditionele China.

  Meer informatie

 • HSK Examen

  Special

  Bereid je voor op het HSK examen met onze HSK informatie. We helpen je op onze taalscholen met alles wat je nodig hebt, zoals de data van de examens, hoe je je kan aanmelden en wat de verschillende niveau's zijn.

  Meer informatie

 • Zomercursus Chinees

  Special

  Leer Chinees op de Chinese muur en beleef een onvergetelijke ervaring. Verbeter je Mandarijn met onze volledig gecertificeerde docenten. Onze Zomercursus Chinees vindt plaats in het hart van China's meest beroemde bezienswaardigheid.

  Meer informatie

 • Chinese Afstammelingen

  Special

  Specifiek gericht op studenten met een Chinese achtergrond. Dit programma helpt je met het bereiken van het niveau wat je wilt, ongeacht of je Kantonees, Hakka of Hokkien spreekt, of thuis basiskennis van het Mandarijn hebt opgedaan.

  Meer informatie

 • eBook Chinees Leren

  Special

  Tien Chinese taal experts delen hun advies, tips en aanbevelingen over de beste manieren om Mandarijn te leren. Elk van hen heeft zijn eigen persoonlijke methode voor succes die je zal helpen om je sneller Chinees te laten leren.

  Meer informatie