Word lid van de LTL Familie

Wanneer je je aanmeldt bij LTL, ben je hier niet alleen maar om Chinees te studeren. Je bent hier om een uniek land te ontdekken en je zal dit doen met je nieuwe LTL familie. We zijn er trots op dat we een zeer hechte gemeenschap zijn. Iedereen is er voor elkaar, of je moeilijkheden hebt met de taalbarrière, hulp nodig hebt bij de bank of simpelweg aanbevelingen wil voor dingen om te doen in Beijing. Ook niet onbelangrijk, we serveren gratis bier op onze school op maandag t/m vrijdag na 17.00 uur.

Het Leven bij LTL Beijing

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers, waaronder ook je studentenbegeleider, dagelijks toegankelijk zijn. Onze docenten werken hard, maar vinden het toch leuk om af en toe met onze studenten mee uit eten te gaan. Iedereen op de school heeft een nauwe band met elkaar, en dit is een van de belangrijkste redenen waarom studenten steeds weer terug willen keren naar LTL. Elke week organiseren we twee evenementen. Een daarvan vindt doordeweeks plaats en is vaak een diner, drankjes in een bar of een voorstelling in de buurt van de school. De andere vindt plaats in het weekend en hiervoor reizen we iets verder weg. Hiernaast organiseren onze studenten vaak ook zelf uitjes die vaak ontstaan uit een berichtje (“Wie gaat er zondag om 10 uur mee naar de Verboden Stad?”) in onze WeChat groep. Voor alle uitjes die de studenten zelf organiseren, kunnen we uiteraard wel helpen met het boeken van tickets, reisadvies, etc.

Je zal in je klas of tijdens onze evenementen vrienden voor het leven maken. Voel je vrij om zelf uitjes te organiseren met je nieuwe vrienden en je verhalen te delen. Natuurlijk zijn alle evenementen optioneel en bepaal je dus zelf of je mee wil gaan of dat je liever je eigen gang gaat.

Stel ons een vraag!
  • LTL Avatar Hans Gellner
    Hans Gellner , LTL Chinees

    Welkom bij LTL Mandarin School!

    Hoe kan ik u helpen?