Word lid van de LTL Familie

Shanghai is wereldwijd bekend om een goede reden. Deze gigantische Chinese metropool heeft ongelofelijk hoge wolkenkrabbers, heerlijk eten en een geweldig nachtleven. Onze school is perfect gelegen in het hart van de oude Franse Concessie en er is altijd iets te doen bij LTL Shanghai.

Buiten de lessen blijven we deze geweldige stad ontdekken. Bekijk een aantal van onze activiteiten hieronder.

LTL is meer dan alleen een school. We creëren een speciale connectie tussen studenten, docenten en medewerkers, waardoor het ook buiten de lessen om erg gezellig is. Er worden vrienden voor het leven gemaakt en veel studenten keren op een later moment weer terug naar LTL om nog meer lessen te volgen. In Shanghai organiseren we minstens drie evenementen per week: het beroemde “mini weekend” op woensdagavond, de gezamenlijke lunch op donderdag en een uitje in het weekend.

Hiernaast is een bezoekje aan onze “school bar” Leo’s op vrijdagavond vaste prik voor de meeste studenten en medewerkers. Ze serveren er de goedkoopste drankjes in Shanghai en als vaste gasten krijgen we er ook nog eens allerlei speciale kortingen. Leo’s is een geweldige manier om een vrijdagavond te starten – of te eindigen – op een studentenbudget.

Stel ons een vraag!
  • LTL Avatar Brendan Ryan
    Brendan Ryan , LTL Chinees

    Welkom bij LTL Mandarin School!

    Hoe kan ik u helpen?