Shanghai Semester Programma

Je studie in China start met ons 18-weekse semester programma in Shanghai! Verbeter met deze cursus Chinees snel je Chinese taalvaardigheid.

Ons intensieve programma is erop gericht om je zo snel mogelijk vooruitgang te laten maken en al binnen twee semesters vloeiend Chinees te laten spreken.

Je zal in een kleine klas geplaatst worden met niet meer dan vijf andere studenten en les krijgen van volledig gecertificeerde docenten in onze school in Shanghai.

Studie in China - Semester in Shanghai

 • Studie in China van 18 weken
 • Spreek vloeiend Chinees
 • De beste docenten
 • Vier uur Chinees per dag
 • Dag en nacht volledige ondersteuning

Ontmoet je klasgenoten en de andere studenten LTL studenten en maak vrienden van over de hele wereld

 • Waar voor je Geld

  Waar voor je Geld

  Geen verborgen kosten – Alles is inbegrepen, zelfs de studieboeken
  Ondersteuning – Begeleiders, docenten en medewerkers staan voor je klaar
  55 minuten per les – Niet korter, je krijgt waar je voor betaald bij LTL
  Goede tarieven – Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

 • Volledig Chinees Semester

  Volledig Chinees Semester

  Compleet Semester – 18 weken intensieve studie in China
  Studeer in het buitenland – Spreken, lezen, schrijven en luisteren
  Kleine klassen – Iedereen krijgt de kans om zich te laten horen
  Snelle vooruitgang – Spreek vloeiend Chinees in een korte tijd

 • Beste Kwaliteit Docenten

  Beste Kwaliteit Docenten

  Enkel de besten – Alle docenten doorlopen een strenge selectieprocedure
  Gekwalificeerd – Gediplomeerd in lesgeven aan buitenlanders
  Ervaren – Onze docenten hebben minstens 5 jaar ervaring
  Vriendelijk – Onze studenten ontwikkelen sterke banden met hun docenten

 • Word lid van de Familie

  Word lid van de Familie

  Gemeenschap – Studenten en medewerkers zijn er allemaal voor elkaar
  Studentenbegeleider – Hier om je te adviseren en helpen met al je problemen
  Studenten – Ontdek Shanghai, studeer Chinees en heb plezier
  Dag en nacht – We staan altijd klaar om je te helpen

Studeer een Semester in Shanghai

Studeer in het buitenland met LTL en ervaar een taalcursus als geen ander. Een semester in Shanghai doorbrengen is een ervaring die je nooit meer zal vergeten en die je zal helpen succesvol te zijn bij het leren van de Chinese taal.

Iedere student krijgt de kans om zich te laten horen aangezien onze klassen klein en intiem zijn.

Je kan vrienden voor het leven maken, onderdeel zijn van de LTL familie, Shanghai ontdekken en iedere dag je vers opgedane kennis van het Chinees toepassen.

Je zal dagelijks vier uur Chinese les krijgen. Twee uur voor de lunch en twee uur erna. Deze intensieve manier van leren zal ervoor zorgen dat je snelle vooruitgang maakt en het meeste haalt uit je studie in China.

Hiernaast ben je in veilige handen bij de LTL school, dankzij de comfortabele klaslokalen, prachtige stad en de ondersteuning van onze medewerkers.

Over het algemeen bereiken de studenten die deelnemen aan het Shanghai Semester Programma het niveau van HSK3, terwijl sommigen zelfs het HSK4 examen halen.

Door nog een semester toe te voegen, is er alle mogelijkheid dat je vloeiend in Chinees wordt. Studenten die al een HSK 4 niveau of hoger hebben (B2 niveau) kunnen een kijkje nemen bij onze privélessen Mandarijn.

Data en Prijzen Semester Chinees (Chinese Yuan)

De data voor onze 2021 semesters in Shanghai zijn de volgende:

Semester 2019 Datum Prijs
Voorjaarssemester 24 Februari 2020 – 26 Juni 2020 26,744 CNY
Najaarssemester 21 September 2020 – 22 Januari 2021 26,744 CNY
Voorjaarssemester 22 Februari 2021 – 25 Juni 2021 26,744 CNY
Najaarssemester 13 September 2021 – 14 Januari 2022 26,744 CNY

Het Shanghai Semester Programma is inclusief:

 • Alle collegegelden, studieboeken en lesmaterialen
 • Dag en nacht ondersteuning
 • Neem deel aan ons sociale programma en ontmoet andere studenten
 • Visumondersteuning

Het Semester Programma bevat niet:

Onze Docenten

We zijn erg trots op onze docenten en daar hebben we ook alle reden toe. Zonder hen zouden we niet zo succesvol zijn als dat we nu zijn. Er zijn heel vele docenten die bij ons willen werken, maar er zijn er maar weinig die door de strenge selectie heen komen.

We willen namelijk dat je de beste Chinese lessen mogelijk krijgt en daar zijn de beste docenten voor nodig. Ze hebben vele jaren ervaring en zijn allemaal in het bezit van een diploma in het doceren van Chinees als vreemde taal. Ze bieden interactieve en leuke lessen die nooit het zelfde zijn.

Als je meer wilt weten over onze docenten, bezoek dan onze Ontmoet het Team pagina en ontdek niet alleen meer over onze docenten, maar ook over de andere medewerkers van onze school. We zullen ervoor zorgen dat LTL Mandarin School als een tweede thuis zal voelen.

Orion Testimony for LTL
Orion
USA
★ ★ ★ ★ ★

Er heerst een geweldige sfeer op school. Iedereen is vriendelijk en ik voelde me altijd welkom. Mijn ervaring hier is heel positief geweest.

Lees meer

Tereza Testimony for LTL
Tereza
Tsjechië
★ ★ ★ ★ ★

Toen ik voor het eerst naar LTL toeging, drie dagen voor de start van mijn lessen, zag ik een moderne, mooie en frisse taalschool.

Lees meer

Aishwarya Testimony for LTL
Aishwarya
India
★ ★ ★ ★ ★

Aishwara is 23 jaar oud en komt uit India. Ze is naar Shanghai gekomen om deel te nemen aan het 18-weekse semester programma om Chinees te leren bij LTL.

Lees meer

Veelgestelde Vragen

Zijn er verschillen met het studeren van Mandarijn aan een Chinese universiteit?

De meeste van onze niet-Chinese medewerkers hebben Mandarijn gestudeerd aan een Chinese universiteit in Shanghai of een andere stad. De klassen waren enorm, docenten vaak onderbetaald, lesmethodes vaak achterhaald, de lessen kort en geannuleerd wanneer er feestdagen waren. Hierdoor was de voortgang in het leren van de Chinese taal traag.

Er kan haast geen groter contrast zijn met ons LTL semester programma. Naast de overduidelijke verschillen in leskwaliteit en kleinere groepen, is het programma speciaal ontwikkeld om niet enkel een gedeelte van je studie in China door te brengen, maar om je Mandarijn zo snel mogelijk te verbeteren.

De lessen duren 55 minuten en je krijgt alle lessen waarvoor je betaald hebt, zelfs als er een feestdag is – en die zijn er behoorlijk wat in China. We hebben een modern curriculum welke de focus legt op bijvoorbeeld het schrijven van Chinese tekens in het tijdperk van de mobiele telefoon. Dit is totaal anders dan uren te besteden aan het leren om met de hand Chinese tekens te schrijven die je later waarschijnlijk nooit meer op papier zal zetten.

Alle studenten krijgen de kans om regelmatig te spreken in de les. Ondersteuning is altijd beschikbaar, in het geval van nood zelfs 24 uur per dag. En ten slotte hebben we natuurlijk de beste docenten in Shanghai. Als een universiteit in Shanghai een goede docent had, dan werkt deze al voor ons óf dan zou hij/zij dat willen, aangezien we simpelweg een stuk beter betalen.

Dit betekent ook dat ons semester programma wat meer kost dan een semester aan een universiteit. Het is aan jezelf om te besluiten of je het de moeite waard vindt om wat meer te betalen zodat je een moderne en efficiënte Mandarijn studie in China krijgt. Wij vinden dat in ieder geval wel.

Waar kan ik verblijven in Shanghai?

We hebben een ruime hoeveelheid aan accommodatie opties beschikbaar bij LTL. We bieden gedeelde appartementen en aparthotels, waarbij je in hetzelfde complex woont als lokale Chinese en internationale studenten.

De populairste optie is onze Shanghai Gastgezin optie, waar 80% van onze studenten voor kiest. Dit houdt in dat je bij een Chinees gezin woont, waarbij de maaltijden elke ochtend en avond voor je gekookt worden en je onderdeel wordt van het gezin. Het is een unieke en speciale ervaring. Bezoek onze Shanghai Gastgezin pagina voor meer informatie.

Ons Engelse Les Gastgezin is ook erg populair. Je ontvangt alle voordelen van het wonen bij een Chinees gastgezin, maar leert een gezinslid Engels. Hierdoor bespaar je in de kosten van het wonen bij het gastgezin.

Kan ik vloeiend Chinees spreken na een semester in China?

Dat kan zeker, maar het hangt vooral af van het werk wat je buiten de lessen om doet. Als je alleen maar in de les Chinees studeert en vervolgens na de les Engels praat, dan wordt het een stuk moeilijker.

Dit is waarom het gastgezin en populaire optie is. Zij spreken geen enkel woord Engels tegen je en dit helpt bij het volledig opgaan in de Chinese taalcultuur. Het maken van lokale Chinese vrienden, hard studeren buiten de lessen om en een passie hebben voor de cultuur helpen je om nog sneller beter te worden in Mandarijn.

Hoe zit het met het sociale leven bij LTL en in Shanghai?

Shanghai is de beste plek die je maar kan bedenken voor het ondernemen van allerlei verschillende activiteiten. Elke week organiseren we een groot aantal sociale evenementen waar veel LTL studenten, medewerkers en docenten aan mee doen. Je zal zeker vrienden worden met je klasgenoten en medestudenten en samen Shanghai ontdekken. Misschien word je lid van een lokale club en ontmoet je daar ook mensen.

Shanghai zit vol met mogelijkheden en is een plek waar het moderne China en het traditionele China samenkomen. Er zijn ook een aantal prachtige steden en dorpen op slechts een korte treinreis gelegen.

Zal ik in de klas zitten met studenten van een vergelijkbaar niveau?

Ja, en dit is essentieel bij het leren van Chinees. Voordat ze aan hun semester in Shanghai beginnen, zal elke student spreken met onze onderwijsdirecteur en een korte assessment doen, zodat we het niveau van je Chinees kunnen peilen.

Je zal samen met studenten van een vergelijkbaar niveau in de klas gezet worden en op basis hiervan aan de perfecte docent worden toegewezen. Als je een volledige beginner bent, zal je uiteraard een klas vormen met andere beginners.

Ik wil me graag aanmelden. Bij wie kan ik hiervoor terecht?

Leuk dat je je wilt aanmelden. Start een live chat met ons of neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Gerelateerde Links

Stel ons een vraag!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , LTL Chinees

  Welkom bij LTL Mandarin School!

  Hoe kan ik u helpen?